reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

a ja stwierdzam ze naljlepsza jest zupka marchewka z ryzem:tak::-)
mieska narazie nie podaje
Sara jest strasznie delikatna tzn. jej brzuszek inaczej niz SYN

po marchwece z ziemniakami jej ciezko na zoładku:baffled:

reklama
U nas pojawiły się takie suche placki na łokciach, czy to może być objaw alergii na jakiś składnik :confused:

A piersia juz nie?Wydawalo mi sie,ze Emilka byla dlugo na cycusiu.Pokrecilam cos?:confused::shocked2:

Od początku ją dokarmiałam mlekiem nan1 a teraz nan 2 :tak: i z czasem coraz mniej aż teraz już kończę karmić piersią :dry: z jednej strony bym chciała a z drugiej to chcę już brać tabletki i mieć spokój psychiczny że drugiej dzidzi narazie nie będzie :-p

Gosia_23: jak Emi robi kupki po tym Nanie? Milutek dostawał Nana1 na samym początku, ale kupy były zielone i wychodziły z trudem, teraz na Bebilonie kupy mamy regularnie codziennie najpierw około 11 a potem o 17 :-)

Gosia_23: jak Emi robi kupki po tym Nanie? Milutek dostawał Nana1 na samym początku, ale kupy były zielone i wychodziły z trudem, teraz na Bebilonie kupy mamy regularnie codziennie najpierw około 11 a potem o 17 :-)

Tak robi :tak: kilka razy dziennie może z 3 lub 4 a jak piła więcej z cycka to nawet przy każdym karmieniu :tak:

reklama
a moja tak około 3.00 w nocy ;-) potem około 11.00, 16.00 i po 20.00 :-D tak mniej więcej ;-)
Kuba też kiedys robił kupki w nocy,na szczęście mu się zmieniło.Było to uciążliwe,bo wybudzał się,jak go przebierałam,no i nie mógł zasnąć.A teraz pierwsza kupa,jak sięobudzi,a kolejna po południu o różnych porach.

Do góry