U nas Sinlac też jest na topiejak bym jej dała jeszcze to by zjadła bez problemu ale tylko SINLAC
NIC INNEGO W TAKICH ILOSCIACH NIE JADŁA

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas Sinlac też jest na topiejak bym jej dała jeszcze to by zjadła bez problemu ale tylko SINLAC
NIC INNEGO W TAKICH ILOSCIACH NIE JADŁA
Dzięki Gosia.
Ale myślisz, że nie powinnam dawać jej tej 8 zbóż? Już ją otworzyłam, a otwartą ją można trzymać tylko przez miesiąc.
One się jednak różnią też tym, że 8 zbóż posiada w składzie probiotyki, mam nadzieję, że nie zaszkodzę tymi probiotykami Oliwcenie dali mi odpowiedzi ale myślę że to będzie tak samo jak z tą bobovitybo ta i ta jest od 9 miesiąca a z bobovity mówili że można dawać płaską łyżeczkę
myślę że na jedno wyjdzie
![]()
No właśnie mi też ostatnio ciężko nakarmić Oliwkę. Kręci się, wierzga nogami, łapie łyżkę i miseczkę. A jak ktoś z domowników się na nią spojrzy albo niedaj Boże ktoś się do niej odezwie, to przestaje przełykać, śmieje się i cała zawartość buzi ląduje na brodzie i slinaku.Okropnie ciężko ją ostatnio nakarmić![]()