reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Heheh no nie.... ten proszek nie jest w Kredensie :))) Poklikaj na inne podstrony, on jest w POLECAMY ale rzeczywiście wyglada jakby był z Kredensu :D

u nas w oszołomie w sklepie ze zdrowa zywnoscia cuda wianki:tak:
No własnie tak mi sie przypomniało,że tam chyba nabiał też mają.A wczoraj byłam i sok kupowałam.:-DOstatnio kupiłam Kubusiowi ciasteczka pszenne i wsuwa,że aż.:tak:

Alme też juz poszukaam,może zajedziemy ,jak u nas nic nie będzie.
Tylko,czy Kuba nie będzie uczulony,no ale trzeba sprawdzić.Masełko,by sie przydało na kanapeczki i ser żółty.

No, musisz sprawdzić Rozalka, czy Kuba nie będzie uczulony, ale uczulenie na kozie białko zdarza się chyba bardzo rzadko :confused:
No dokładnie,a poza tym Kuba mi wyrasta i niektóre produkty,które uczulały wcześniej,teraz juz może.:tak:
Teraz ma w miarę ładną skórkę(kilka tam małych krostek tylko),więc łatwo będzie wytropić ,czy na coś jest uczulony.
No dobra dziś ruszam na poszukiwanie nabiału koziego,może znajde ser lub twaróg.:tak:
A jak Oliwka po tych pysznościach?

reklama
O widze ,ze Alma jest na topie:tak:;-)
Ja tez tam kupuje a własciwie ciagle od 2 miesięcy zamawiam zakupy przez internet. Za 150 zł mam dowóz gratis i to na umowiona godzine. :-) Mozna powiedziec ze sie uzalezniłam -to takie wygodne zamówic sobie zakupy na 16-wracam ze spacerku z małą a za chwile puka pan z zakupami-zyskuje czas i nerwy bo nie musze sie przepychac z wózkiem po sklepie ani niesc ciezkich zakupów:-)
I niegdy sie nie zawiodłam -zawsze przywoza mi wszystko bardzo ładne:tak:

Do góry