agusia9915
Matka wariatka
a ja dzis na jednej sali widziałam NAN ha2 malinowy
musze sie podpytac tej kobity

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w taim razie rano jej damJa bym spróbowała dać rano,jakby bolał ją brzuszek,co sie czasem zdarza,to nie będziecie miec skopanej nocy.Poza tym mozesz ją obserwowac,czy nic sie nie dzieje.A poza tym to i tak na początek lepiej mieszac mleczko z Pepti.Ja zaczynałam od jednej miarki,a teraz od kilku dni pół na pół.![]()
Wow,a to ciekawostka.a ja dzis na jednej sali widziałam NAN ha2 malinowy
A to ciekawostka, nie wiedziałam że takie w ogóle istnieje![]()
Wow,a to ciekawostka.![]()
kurka fix, pomyliłam wątki
miałam tu napisać, że Hubkowi nic po malinkach nie wyskoczyło i kaszkę z nimi wcina jak szalony, po borówkach też ciszaaaaa.....:-) jak dobrze nie musieć sie stresować dla odmiany:-)
Super!no to super rosmerta
a Weronika rano dostała mleko ha i jak naraze cisza wiem ze to za mało czasu jeszcze uplyneło ale kiedys po mleczku to juz w ciagu godziny miała wielkie czerwone szorstkie place na policzkach