reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

My akurat mamy szczepienie 17tego, a więc 3 dni przed Poznaniem. Ale mam nadzieję, że Oli nie zareaguje jakoś źle i przyjedziemy. Szczepienia nie odłożę, bo u nas w okresie wakacyjnym czeka się po 3-4 tygodnie.

Kubusiowi życzę pozbycia się zaostrzenia się alergii jak najszybciej.

Kasiad jak rączka Oli po szczepieniu nadal opuchnięta :confused: bo Emilka ma nadal i nie wiem czy nie iść do lekarza z nią chociaż wydaje mi się że opuchlizna mniejsza no ale taka twarda jakaś jest nadal :baffled:

reklama
dziewczyny czy moza zamorozic arbuza?????na zime???szymek go uwielbia kocha nad zycie

a z nowosci dzis byla borowka amerykanska spoko ale arbuz jest krolem :tak:

Gosiu, Oliwce obrzęk już zszedł. Ma czerwone i twardą kulkę wielkości ok półtorej centymetra, ale się tym nie martwię, bo to normalne :tak:

No i zrobiłam prowokacje mlekiem NAN HA,od kilku dni podawałam jedna miarkę zamiast Pepti,od w czoraj pół na pół i na razie nie ma żadnych sensacji żołądkowych,kupki w normie,wysypki brak...ale sie boje jak cholera...:baffled:
Kubula zaczoł kichać,no i nie wiem,czy po mleku(też tak może być)czy od tego,że kosili trawę...
No ale próbujemy dalej,skoro sie odważyłam.
A tak na marginesie,to Nan strasznie Kubulkowi smakuje,wypija znacznie więcej(do tej pory 180-190,a teraz nawet 210).
Oglądam Kubulę i drżę nad każdą krostką.:confused:
A tak bym chciała,by choć alergia na mleko mu mijała...:tak:

ja kupiłam Inkę junior o smaku czekoladowym i Emilce nie podeszła :no:...i nie mogę u mnie znaleźć tych smakowych dodatków do mleka :wściekła/y:

Powodzenia dziewczyny z prowokacjami :tak:
U nas wszystko ok, Oli pije Nan Ha 2 już dość długo i nie mamy żadnych problemów :-)

Gosia, Oli też kawy zbożowej nie tknie, a szkoda.

reklama
a Hubek przeciwnie, uwielbia kawkę zbożówkę:tak: ja piję i on zawsze ode mnie chce podpijać, ale zanim dodam mleka oczywiście
a nie wiedziałam że jest jakaś kawa zbozowa junior:confused:

Do góry