agusia9915
Matka wariatka
a ja dzis na jednej sali widziałam NAN ha2 malinowy
musze sie podpytac tej kobity

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

w taim razie rano jej damJa bym spróbowała dać rano,jakby bolał ją brzuszek,co sie czasem zdarza,to nie będziecie miec skopanej nocy.Poza tym mozesz ją obserwowac,czy nic sie nie dzieje.A poza tym to i tak na początek lepiej mieszac mleczko z Pepti.Ja zaczynałam od jednej miarki,a teraz od kilku dni pół na pół.![]()

Wow,a to ciekawostka.a ja dzis na jednej sali widziałam NAN ha2 malinowy

A to ciekawostka, nie wiedziałam że takie w ogóle istnieje![]()
Wow,a to ciekawostka.![]()

jak to jest ze cały tydzien tak wolno mija, a weekend w przyspieszonym tempie
wolałam nie ryzykować z ta skórą Hubka....kurka fix, pomyliłam wątki
miałam tu napisać, że Hubkowi nic po malinkach nie wyskoczyło i kaszkę z nimi wcina jak szalony, po borówkach też ciszaaaaa.....:-) jak dobrze nie musieć sie stresować dla odmiany:-)
Super!no to super rosmerta
a Weronika rano dostała mleko ha i jak naraze cisza wiem ze to za mało czasu jeszcze uplyneło ale kiedys po mleczku to juz w ciagu godziny miała wielkie czerwone szorstkie place na policzkach

naprawde polecam
raz ugotowałam hubkowi kalafiora tylko w osolonej wodzie, jako jarzynke do obiadku, i wysypało go momentalnie pokrzywą na twarzy
, a jak dodaję kalafiora do gulaszu wg przepisu diety to nic go nie wysypuje:-) wystarczy ze ma wszystko odpowiednio doprawione i wszystko gra
:-)