reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Oli odkąd pozbyłam się butelki i daję mleko w kubku i nie do zaśnięcia, to tego mleka wypija znacznie mniej.
A dziś spróbowała masła orzechowego, ale nie za bardzo jej smakowało :no:

reklama
Oli odkąd pozbyłam się butelki i daję mleko w kubku i nie do zaśnięcia, to tego mleka wypija znacznie mniej.
Poddałam się. Wczoraj wieczorem i dziś rano dałam jednak w butelce, odrazu wypiła tyle ile trzeba. Oli nie ssie w ogóle smoczka, a jak 2 razy dziennie wypije po butli mleka, to nic jej się nie stanie, a przynajmniej wypija tyle tego mleka ile trzeba. Do zaśnięcia i w nocy nadal nie daję - z tego nie zrezygnowałam.
Czytałam już to rano Miśka i sprawdziłam na etykiecie, nasze masło orzechowe na szczęście zostało wyprodukowane w Hollandii.

HELP! Czy mogę rozrobione mleko Bebiko 3 schować do lodówki na noc i podgrzać Oliwce rano koło 7mej :confused:
Zrobiłam jej mleko wieczorne, ale zanim wróciłam z kuchni Oli już spała.

u nas rewolucja:cool2: Hubek dwa razy dostał już żółtko z jajka przepiórczego i nie wysypało go:-) :rofl2::rofl2::rofl2::-) może w końcu będzie u nas normalnie kiedyś z tym jedzonkiem, wszystko idzie ku lepszemu:tak::-)

pięknie Rzosmerta, trzymam kciuki za Hubka, oby było coraz lepiej!

moja też mleko tylko z butli, Iza to samo - dopóki było w butelce to piła, teraz nie tknie nawet :no:

reklama
a czemu mleka zrobionego nie można dać rano,jeśli wieczorem dziecko nie zje? my często tak robimy.jeśli zje mało,a zrobię całą butlę to wstawiam do lodówki i rano dolewam ciepłej wody i dosypuję mleka:nerd:.nigdy nic dziecku po tym nie było:baffled:

Do góry