reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Słuchajcie krajanki :-) - te naturalizowane też ;-) - zalogowałam się w wersji demo sytemu żłobkowego i wizualnie przynajmniej wygląda z sensem. Proponuję obczaić temat zawczasu. 

forever_young
Niemłoda mama Młodej
"S l o i k" ???? 

Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
że zakręcona?
:-)
:-)mamusiacóreczki
Fanka BB :)
System może i wygląda sensownie, ale miejsc w żłobkach jak nie było tak nie ma
Zapisywałam małą jak tylko dostała pesel czyli jak miała jakieś 3 tygodnie (bo wiedziałam że po macierzyńskim i wypoczynkowym wracam do pracy), idę sobie pod koniec grudnia zapytać jak tam lista a babka do mnie "No wie Pani może we wrześniu się dostanie, ale powtarzam MOŻE"
Dobrze że moja siostra może się nią narazie zająć.
Zapisywałam małą jak tylko dostała pesel czyli jak miała jakieś 3 tygodnie (bo wiedziałam że po macierzyńskim i wypoczynkowym wracam do pracy), idę sobie pod koniec grudnia zapytać jak tam lista a babka do mnie "No wie Pani może we wrześniu się dostanie, ale powtarzam MOŻE"
Dobrze że moja siostra może się nią narazie zająć.forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - a ja się zastanawiałam skąd Ty "niesłoiku" ;-)Ale dojazd dobry.
Mamusiacóreczki - ja zapisałam Młodą jak tylko dostałam akt urodzenia, do wczoraj w Wawie był podobny system, mi powiedzieli w wybranym ( jednym z trzech ) żłobków, że mam szansę na wrzesień 2012.
Mamusiacóreczki - ja zapisałam Młodą jak tylko dostałam akt urodzenia, do wczoraj w Wawie był podobny system, mi powiedzieli w wybranym ( jednym z trzech ) żłobków, że mam szansę na wrzesień 2012.
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zarejestrowałam się, ale numer wniosku niestety wysoki
Ale sama jestem sobie winna bo jak ...... wchodziłam nie tam gdzie trzeba, dopiero jak mnie koleżanka oświeciła, to w ciągu kilku minut się udało....
Ale sama jestem sobie winna bo jak ...... wchodziłam nie tam gdzie trzeba, dopiero jak mnie koleżanka oświeciła, to w ciągu kilku minut się udało....