Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agus ostatnio o tym samym myslałam... Niedawno jeszcze marudziłam że mam wielki brzuch i chce jaknajszybciej zoczbaczyc moje Malenstwo a tu już taki duży chłopczyk z z niego
Marlenko moj Michaś bardzo duzo czasu w ciągu dnia spędza na podłodze, to najlepszy treningPolecam też basen super sprawa dla takiego malucha
Kasienkan1 wiem,ze basen jest super tylko niewiem czemu ja mam obawy ze Marysia mi sie przeziebikarnet mamy wykupiony na rok(rodzinny) i narazie tylko moj R korzysta;-)
:-d:-d:-dstarsza wcale nie leżała na brzuchu i nie pełzała wcale ani nie raczkowala. Kupiłam potem chodzik to się jakoś rozruszała .
Kasiau pocieszylas mnie,ostatnio rozmawialam ze znajoma i ona powiedziala,ze jesli Marysia nie bedzie duzo lezala na podlodze i stopniowo robic wszystko co powinna to w przyszlosci moze miec problemy np.w szkoleMoja Ola leży cały czas na brzuchu bo lubi i też często próbuje nas dogonić i zobaczyć co robimy .
Starsza wcale nie leżała na brzuchu i nie pełzała wcale ani nie raczkowala. Kupiłam potem chodzik to się jakoś rozruszała .
ze ona zna taki przypadek u niej w rodzinie bylo cos takiego,wiec ja zaczelam cwiczyc z Marysia klade ja oczywiscie na brzuszek i plecyki caly dzien z nia trenuje malo wychodzimy teraz to mam mnostwo czasu,narazie i tak z tego wszystkiego to najbardziej lubi siedzenie

u nas góruje brzuszek i ewentualnie foczka
poza tym mówimy już baba i dziadzia
mama i tata jeszcze nie

U mnie też leniuszek na całego. Nie przepada z brzuszkiem, Siedzi super. Najchętniej to by na nogi stawał , ale jeszcze słaby.Lorcia ja to w ogole nic nie piosze bo moj Wojtek to 100 lat za murzynami. Nie mowi nic tylko brrr prrr , od czasu do czasu agu.. troszke pelza, turla sie i siedzi pewnie ale nic wiecej . A jest tych wczesniejszych czerwcowych dzieciaczkow bo z 1 .
ale ciągle do tyłu