reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Moja Oleńka dziś zaczęła mówić "ma-ma"
i ciągle to powtarza

Joasiek, wielkie gratulacje! 
Staś dziś trenował dość zabawną pozę: w łóżeczku z leżenia na brzuszku opierał się na główce i podnosił pupę tak, że stał na stópkach i na głowie. Ale miałam ubaw

Szkoda, że nie udało mi się zrobić zdjęcia.
No i to co on wyczynia w wannie
. Obroty w tempie bączka. Na brzuch, na plecy, nurkowania, bąbelki, próbuje siadać, wstawać. A my pękamy ze śmiechu.
W ciągu jednego tygodnia niesamowity rozwój motoryczny.:-)

Staś dziś trenował dość zabawną pozę: w łóżeczku z leżenia na brzuszku opierał się na główce i podnosił pupę tak, że stał na stópkach i na głowie. Ale miałam ubaw

No i to co on wyczynia w wannie

MamaHelenki
bla bla
Joasiek, wielkie gratulacje!
Staś dziś trenował dość zabawną pozę: w łóżeczku z leżenia na brzuszku opierał się na główce i podnosił pupę tak, że stał na stópkach i na głowie. Ale miałam ubawSzkoda, że nie udało mi się zrobić zdjęcia.
No i to co on wyczynia w wannie. Obroty w tempie bączka. Na brzuch, na plecy, nurkowania, bąbelki, próbuje siadać, wstawać. A my pękamy ze śmiechu.
Gratulacje dla Stasia. U mnie nudy, Helenka dalej prawie niemobilna, czasem obróci się od niechcenia i przesunie się kawałek do przodu lub do tyłu

joan-na
Fanka BB :)
Gratulujemy postępów
Wasze dzieciaczki już wstawają albo próbują się podciągać do wstawania...a mój leniwiec nawet jeszcze nie siedzi. Nie mówiąc już o samodzielnym siadaniu. Ale go nie popędzamy;-), niech się rozwija w swoim tempie
Byle prawidłowo

Wasze dzieciaczki już wstawają albo próbują się podciągać do wstawania...a mój leniwiec nawet jeszcze nie siedzi. Nie mówiąc już o samodzielnym siadaniu. Ale go nie popędzamy;-), niech się rozwija w swoim tempie

joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Dziękujemy 
joan-na - moja Olcia też nie siedzi ;-) nadrabia natomiast w pełzaniu i przemieszczaniu się

joan-na - moja Olcia też nie siedzi ;-) nadrabia natomiast w pełzaniu i przemieszczaniu się

reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków!!!!
A mój Bart teraz nie śmieje się normalnie tylko dosłownie robi miny jak rozrabiaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No komicznie to wygląda!!!!! I tak jak Magdziarka wklejam dowód na zamknięty! ;-)
A mój Bart teraz nie śmieje się normalnie tylko dosłownie robi miny jak rozrabiaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No komicznie to wygląda!!!!! I tak jak Magdziarka wklejam dowód na zamknięty! ;-)