Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ciągle to powtarza

Szkoda, że nie udało mi się zrobić zdjęcia.
. Obroty w tempie bączka. Na brzuch, na plecy, nurkowania, bąbelki, próbuje siadać, wstawać. A my pękamy ze śmiechu.Joasiek, wielkie gratulacje!
Staś dziś trenował dość zabawną pozę: w łóżeczku z leżenia na brzuszku opierał się na główce i podnosił pupę tak, że stał na stópkach i na głowie. Ale miałam ubawSzkoda, że nie udało mi się zrobić zdjęcia.
No i to co on wyczynia w wannie. Obroty w tempie bączka. Na brzuch, na plecy, nurkowania, bąbelki, próbuje siadać, wstawać. A my pękamy ze śmiechu.
W ciągu jednego tygodnia niesamowity rozwój motoryczny.:-)
mam nadzieję, że niedługo to jakoś ruszy. Wydaje mi się, że dość dużo ją kładę na brzuchu ale ona widocznie ma swoje żłówie tempo rozwoju motorycznego
. Za to lubi siedzieć i bawić się swoimi nogami. Ja nie wiem, w tym nie ma żadnej logiki, dużo ją kładłam na brzuchu a nawet nie potrafi dobrze pełzać a nigdy nie sadzałam jej podpartej poduszkami czy coś a siedzi całkiem prosto, nawet się już nie przewraca