reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Joasiek, wielkie gratulacje! :tak:

Staś dziś trenował dość zabawną pozę: w łóżeczku z leżenia na brzuszku opierał się na główce i podnosił pupę tak, że stał na stópkach i na głowie. Ale miałam ubaw :-D:-D:-D Szkoda, że nie udało mi się zrobić zdjęcia.
No i to co on wyczynia w wannie :szok:. Obroty w tempie bączka. Na brzuch, na plecy, nurkowania, bąbelki, próbuje siadać, wstawać. A my pękamy ze śmiechu.
W ciągu jednego tygodnia niesamowity rozwój motoryczny.:-)

Joasiek, wielkie gratulacje! :tak:

Staś dziś trenował dość zabawną pozę: w łóżeczku z leżenia na brzuszku opierał się na główce i podnosił pupę tak, że stał na stópkach i na głowie. Ale miałam ubaw :-D:-D:-D Szkoda, że nie udało mi się zrobić zdjęcia.
No i to co on wyczynia w wannie :szok:. Obroty w tempie bączka. Na brzuch, na plecy, nurkowania, bąbelki, próbuje siadać, wstawać. A my pękamy ze śmiechu.
W ciągu jednego tygodnia niesamowity rozwój motoryczny.:-)

Gratulacje dla Stasia. U mnie nudy, Helenka dalej prawie niemobilna, czasem obróci się od niechcenia i przesunie się kawałek do przodu lub do tyłu:no: mam nadzieję, że niedługo to jakoś ruszy. Wydaje mi się, że dość dużo ją kładę na brzuchu ale ona widocznie ma swoje żłówie tempo rozwoju motorycznego:no:. Za to lubi siedzieć i bawić się swoimi nogami. Ja nie wiem, w tym nie ma żadnej logiki, dużo ją kładłam na brzuchu a nawet nie potrafi dobrze pełzać a nigdy nie sadzałam jej podpartej poduszkami czy coś a siedzi całkiem prosto, nawet się już nie przewraca:confused:

Gratulujemy postępów:tak:
Wasze dzieciaczki już wstawają albo próbują się podciągać do wstawania...a mój leniwiec nawet jeszcze nie siedzi. Nie mówiąc już o samodzielnym siadaniu. Ale go nie popędzamy;-), niech się rozwija w swoim tempie:tak: Byle prawidłowo:blink:

reklama
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków!!!!

A mój Bart teraz nie śmieje się normalnie tylko dosłownie robi miny jak rozrabiaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No komicznie to wygląda!!!!! I tak jak Magdziarka wklejam dowód na zamknięty! ;-)

Do góry