reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Bogna urządziła nam dziś w nocy koncert jazzowy - zachrypniętym głosem "śpiewała" - bla bla bla,da da da,la la la,ba ba ba :-)

Ola ma podobnie :tak: często przebudza się w środku nocy (coś koło północy) i nie tyle co śpiewa, a gada jak najęta :-D czasami mam wrażenie że poważnie dyskutuje na jakiś temat :-D Potrafi tak z 15min :tak: A tak poza tym dużo pruka ustami, pełza już gdzie chce, potrafi podać rączką "cześć" ale siedzenie ciągle jest bleee ;-) No nic, czekam cierpliwie :-p

reklama
Bogna jest z maja a turlanie opanowała całkiem niedawno ;-); poza tym siedzi porządnie, gada tak jak wyżej napisałam, pełza, ładnie manipuluję rączkami - już przestałam się przejmować - dziewczyna ma swój rytm :tak:

p.s.nie wiem jak napisać jednego posta z kilkoma cytatami, więc Agusiu lub Magdziarko - czy możecie połączyć moje posty??thx!!

,,Dziewczyna ma swoj rytm,, bardzo mi sie to podobalo:-)

Kuba też wstaje i potrafi koło narożnika czy mebli zrobić kilka kroczków. Nie blokuję mu tego bo w sumie przecież sam to opanował nikt go nie przymuszał. Ale nie siedzi jeszcze i czekam cierpliwie. Widocznie taka kolej rzeczy u niego. Na początku zamartwiałam się a teraz jakoś patrzę na to z dystansem

Kuba też wstaje i potrafi koło narożnika czy mebli zrobić kilka kroczków. Nie blokuję mu tego bo w sumie przecież sam to opanował nikt go nie przymuszał. Ale nie siedzi jeszcze i czekam cierpliwie. Widocznie taka kolej rzeczy u niego. Na początku zamartwiałam się a teraz jakoś patrzę na to z dystansem

Brawo Kuba :-)

Mój Antoś sam siada i pięknie siedzi!Łapie równowagę.W końcu.
A tak całkiem sam z czworaków do siadania :confused:
Dobrusi to duzo brakuje... ale jak tylko zęby odpuszczą, to pewnie zacznie sie boom w nauce nowych rzeczy (ostatnio tak było ;-))

Noooooo najpierw na brzych, potem na boczek...raczki coraz wyżej wyżej podpiera i buch siedzi...........zadowolony.
Oooo...to opanował ten trudniejszy sposób siadania. Super! Ale jest sprytny:tak: O ile się orientuję, dzieciom łatwiej usiaść z pozycji na czworaka. Krzyś się tak przymierza...jak jest na czworaka, podwija trochę prawą nóżkę pod siebie i biodro przechyla w kierunku podłogi. Ale to na razie próby, jeszcze tak nie usiadł.
Teraz ma fazę na kląskanie językiem:tak:. Nawet jak się w nocy obudzi, to najpierw słyszę kląskanie, a dopiero potem płacz, żeby do niego przyjść:tak:.

reklama
Do góry