reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Gratulacje dla maluszków :-D zdolne te nasze bobasy :tak:
Magdziarko właśnie miałam napisać, że Jasio też już siada i mogą sobie z Antosiem podać rączki :-D a jak widzi kapcie to krzyczy :-)

Ale te nasze dzieciaczki pięknie się rozwijają!!! Gratuluje!

Bart odwaraca się w obie strony na brzuszek i z powrotem! i kręci się jak wskazówki zegara i zaczyna też pełzac do tyłu, siedzi jak go posadzę, ale jak przewróci się na brzuch to tylko pełza ;-)

Gratuluje postępów! Aż jestem w szoku co te czerwcowe dzieciaczki wyczyniaja...

Paulinka robi dokładnie to co Bartuś:tak:wczoraj dopiero zajarzyła, że mozna pupke podnosic... , przyjmuje na chwilke pozycja do raczkowania, kołysze sie przód, tył i nie wie co z tym zrobic... ;-)i na brzuszek z powrotem...

Gratulacje postępów.
Moja Ola wiercipięta , nie poleży dlugo w jednym miejscu, ciągnie za sznurki i wszystkie kable. Nie wiem co to będzie jak zacznie raczkować.
Jak narazie rozszerzyła swoje terytorium i zwiedza przedpokój i wślizguje się do pokoju starszej a tamta się dziwi kto ją podrzucił :-)

Gratulacje dla zdolnych maluszków :-)

A ja wpadam na chwile sie pochwalić, że Dobrochna sama potrafi usiąść :-) z brzuszka podnosi sie do raczkowania, idzie do tyłu, podkurcza jedną nóżkę, drugą prostuje, podpiera sie rękami i siada :tak:

To pochwale sie ze mój Domis staje w łóżeczku. Sam nie siada a to dla tego ze on nie toleruje brzuszka. Jakaś masakra. Ryczy na brzuszku.

Wszystkim dzieciaczkom gratulacje.

reklama
Do góry