Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gada baba, ała, abu, eee, iii, aaa,uuu,eeee, mama mu sie wyrwie ale rzadko. Normlanie dwa tygodnie mnie nie ma a tyle zmian. Jak on zacznie chodzic za miesiac to sie zastrzele normlalnie. Marysia sie z nim super bawi, zazwyczaj go walnie na koniec ale sie zrobił taki kumaty juz ze szok! I NAJWAZNIEJSZE. przesypia mi juz 8-9 godzin bez jedzenia. Tankuje go o 24 i śpi do 8 bez jedzenia i czasem nawet zje o 9! Ale skurczybyk dalej sie budzi o 4 i trzeba mu dac pic wiec niestety mam nadal pobudke ale juz tylko jedna! Marysia mi sie juz rozgadała na calego, geba jej sie nie zamyka, bosze czemu ja chciałam zeby juz mówiła????? SZOK, nocnikowe sprawy juz mamy generalnie zupełnie bez wpadek wiec ALLUJA - skończyły sie problemy z kupa w majtach! jejku gdyby jeszcze nie ta alergia było by super. Ale jemy juz dynie, cukinie, kasze jaglana i oliwe z oliwek, kleik ryzowy próbujemy juz drugi raz z gruszka ale kupa! Ciagle go sypie. Raz zjadł jabłuszko i było ok wiec moze na jabłko sie przerzuce. Miesko mu dam za tydzien jak skonczy 7 miesiecy. Wiec jakos tragicznie nie jest z dieta ale mogło by byc lepiej.