reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Wojtus-gratulki:-)

Maja dzis dorwala sie do ladowarek od telefonow,bo jak glupia zostawilam na podlodze.Na szczescie w pore zauwazylam,ze juz tam dopelzala i sie nimi interesuje.
Musze teraz bardziej uwazac....

Aniknulka :-D:-D:-D

Moja rozrabiarę udaje sie temperować :tak: mówie nie wolno, nu nu i nie ciągnie za najniższą szufladę :tak: za to sięga po tą wyżej :eek::-D no ale zawsze to coś ;-)

oststnio namiętnie kręci szczebelkami w łóżeczku (mamy robione przez wujka stolarza ;-)) i one wtedy strasznie piszczą :-D

a zisiaj bez problemu sie z nia dogaduje na kaszląco, wystarczy kaszlnąć a ona zaraz po swojemu :tak::-D

może niech zacznie w końcu mama mówić ;-) bo jak na razie to mnie "na na" woła :sorry:

no i jak jest zmęczona to mówi "ini" a jak już jest tak padnieta, że chce spać to "ny ny, NY NY NYYYYY NYYYYYYYYYYY:-D

Dziekujemy
U mnie Wojtek tez do kabelkow ciagnie a dzisiaj doral skaknke Kingi ale byl zadowlony
A Nie mowi dalej nic Oprocz swojego Koi koi jak jest spiacy

U nas nadal gada tylko po swojemu...nic sensownego z tego nie wychodzi;-):-):-).
Wczoraj odkrył, ze jak ma 2 zabawki w rączkach to można nimi o siebie stukać i hałas jest jeszcze większy:tak:.

A teraz leży obok i bawi się słuchawkami z mikrofonem od komputera. A najbardziej fascynujący jest oczywiście kabelek:-D

reklama
Moja Ola już mówi :-)... Zaczęła od "tata", wczoraj było "baba" a mamę ma w nosie :-D No ale czekam, przyznam z niecierpliwością :zawstydzona/y:
Fajnie, że dzieciaczki zaczynają pomału mówić coś z sensem. Moja to straszna gaduła ale nie ma żadnego mama tata itp, tylko gada tak coś po swojemu czasami to brzmi jakby mówiła coś w obcym języku hehe, nie wiem czemu ostatnio często mówi annghh i ale ale- śmiesznie to brzmi. A zamiast mama to mówi meme i to najczęściej jak się krzyczy bo coś chce. Ostatnio też zaczęła jak my to mówimy lamentować, zwłaszcza po zastrzykach, takim żałosnym głosem coś tam bełkocze po swojemu:rofl2:

Do góry