wilmek
Czerwcowa mama 2008
gratulacje dla Macka :-) u nas jak u Daruni tyle ze lozeczko na 2 poziomie bo sa tylko dwaMaciuś gratulacje!!!!!!!!
U nas łóżko na pierwszym poziomie, narazie Bartek nie umie się podciągac nawet do siadania![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacje dla Macka :-) u nas jak u Daruni tyle ze lozeczko na 2 poziomie bo sa tylko dwaMaciuś gratulacje!!!!!!!!
U nas łóżko na pierwszym poziomie, narazie Bartek nie umie się podciągac nawet do siadania![]()

no tak to komicznie wygląda, że szok i ręce mnie tak bolą od tego trzymania- non stop on by skakał (mama mówił że to ma po chrzestnym- moim bracie, on też tak wicznie skakał i skakał) :-)Darunia gratulacje dla Bartusia
Mój Jasio powiedział BABA i ogólnie zaczął gadać po swojemugaaaaa, kaaaaaa a jak coś widzi w TV to się ekscytuje i wydaje piskliwe dźwięki :-)
a najbardziej się cieszy jak wstaje w łóżeczku gryzie deskę łączącą szczebelki i piszczy![]()
przeczytałam na głównym co dziewczyny pisały i nie wiem jak ja mu wytłumaczę że nie wolno wstawac