reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Zuzka gratulacje.
A u nas dziś mały obudził sie w nocy i nie mógł spać. (śpi z nami) I z tej nudy zaczął sie kręcić. przekręcił się na bok i odbił raczka, aż tak ,że usiadł sam. I powtórzył to kilka razy.

Natalce slicznie w niebieskim:-D
Maciusiu jak to mozliwe?zabkow masz najwiecej i chyba pierwszy bedziesz chodzil:tak:
Dziewczyny wszystkie mi ladnie napisalyscie o basenie i juz wiem chociaz jak to ma wygladac ja nie mam zadnej grupy zajeciowej bedziemy chodzic indywidualnie i chyba najpierw sprobuje sie nie kapac tylko popatrze ewentualnie zrobie zdjecia,a R zajmie sie Mania w wodzie a potem jak nabiore wprawy to i ja sie zamocze:-D

My tez chodzimy na basen od grudnia. Stas coraz bardziej zadowolony. A Wojciaszek to już "stary pływak" - na basen chodzi ponad dwa lata.
I nigdy nie było przeziębienia po basenie. Nawet jak Wojtek miał lekki katar to szliśmy i nic mu potem nie było.

:-) Moj Bart teraz jak się wyciągnie do niego ręce (jak leży) to odrazu wstaje na nogi chwyta się mojej szyji ewentualnie koszulki i normalnie mi skacze!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok: :-D:-D:-D no tak to komicznie wygląda, że szok i ręce mnie tak bolą od tego trzymania- non stop on by skakał (mama mówił że to ma po chrzestnym- moim bracie, on też tak wicznie skakał i skakał) :-)

Darunia gratulacje dla Bartusia :-D
Mój Jasio powiedział BABA i ogólnie zaczął gadać po swojemu :tak: gaaaaa, kaaaaaa a jak coś widzi w TV to się ekscytuje i wydaje piskliwe dźwięki :-)
a najbardziej się cieszy jak wstaje w łóżeczku gryzie deskę łączącą szczebelki i piszczy :-D

Darunia gratulacje dla Bartusia :-D
Mój Jasio powiedział BABA i ogólnie zaczął gadać po swojemu :tak: gaaaaa, kaaaaaa a jak coś widzi w TV to się ekscytuje i wydaje piskliwe dźwięki :-)
a najbardziej się cieszy jak wstaje w łóżeczku gryzie deskę łączącą szczebelki i piszczy :-D

Aniknulka chyba nie ma czego gratulowac :zawstydzona/y: przeczytałam na głównym co dziewczyny pisały i nie wiem jak ja mu wytłumaczę że nie wolno wstawac :dry:

Ale gratulacje za to dla zdolnego Jasia!!!!

Mój mały też staje jak łapie sie za cszczebelki , czy za palce.
Sadzam też jego mimo ze nie powinno sie sadzać. Ale lekarze często przesadzają i biore ich troszeczke na dystans. My mamy świetną intuicje i wiemy kiedy coś jest nie tak.

reklama
Do góry