reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czarownica wiesz jak my nosimy nasze dzieciaczki na biodrze.Chwytasz maluszka tak jak by w pół i opierasz dzieciątko sobie na biodrze a dziecko wygląda tak jak by leżało na brzuszku a Ty masz wolna jedną ręke.Ja też tak Dominisie nosze ona to uwielbia.

nasza mala ciagle sie nie obraca (a to leniwiec :) ) ale za to bardzo ladnie trzyma juz glowke przy podnoszeniu za raczki :) chwyta zabawki i wsadza je do buzki :) i tez pomaga mi trzymac butelke przy piciu wody :) coraz glosniej sie smieje i bardzo duzo gada "po swojemu"; poza tym potrafi wodzic wzrokiem za ruszajaca sie osoba lub zwierzakeim :)

Moja Dominisia zaczeła sie sama przekrecać z brzuszka na plecki.Z plecków na brzuszek jeszcze jej nie wychodzi.A rączki też pakuje do burz czasem mojego palca wezmie i chce mnie dziabnąć w palca.Wodzi równiesz za przedmiotami i za osobami oczkami.Czasem to by głowe o 360 stopni obkreciła aby zobaczyć tatusia.Śmieje sie już całum głosem i nawet umie krzyczeć głośniej na mame,bo o gadaniu po swojemu to juz niewspomne jak gada do wszystkich.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry