Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzisiaj bawiłam się z Klaudią w zabawę "dosięgnij mnie". Pokazywałam jej jakieś nowe i fajne dla niej rzeczy np. okulary, ramkę ze zdjęciem i stawiałam w sporej odleglości do niej tak aby zmusić ją do pójścia na przód. Udało się. To jeszcze nie raczkowanie ale podrzucala pupę i bardzo szybko szla do przodu. Ubaw miałam z niej że hoho. A.jak się cieszyła jak mogła wreszcie dotknąć. Oczywiście zabawa tymi rzeczami trwała tylko chwilkę bo to niestety nie są zabawki dla niemowląt.
No i wreszcie siadła. Siedzi sama jak ta lala. Jeszcze może nie super sztywno ale zawsze to coś. Na dowód wklejam zdjęcia i wierzcie mi że sama tak usiadła a nie usadzona do zdjęcia.
Idzia! gratulujemy stopki! Moj Norbik podobno tez juz to opracowal, ale niestety na wlasne oczy jeszcze nie widzialam (najbardziej zywy i skory do figli jest przed poludniem, a wtedy to ja jestem w pracy).
Dori niesamowiete że Klaudia tak ładnie siedzi OGROMNE GRATULACJE DLA NIEJ! Idziu - gratulacje dla Kamilki z okazji nóżki w buzi! W końcu się doczekałaś! Ewcik dla gratulacje dla Norbika!