reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Buba - masz rację, ja już wiem jak to jest ;) :laugh: ;D. Fajnie siedzi Twój synek. My Kubusia też tak raz posadziliśmy z ciekawości i na chwilkę siedział, a potem klap na boczek (upadek kontrolowany przez nas ;D).

buba - moja mala tez nie cierpi lezenia na brzuchu ... czasmi jak sie zdenerwuje to sie przekreci na plecy a czasami to sie tylko wkurzy, polozy glowe na pieluszce i sie wydziera :) a walenie stopami w podloge i pedalowanie to tez ulubione zajecie kamilki - smieje sie ze nawet podczas cycoloenia ona kilometry nozkami robi :) Franko slicznie siedzi :) ja tez malej nie sadzam jeszcze ...

zuzia - moja mala uwielbia tak podskakiwac - robi to od kilku dni ... potrafi tak nawet 15 minut :) jestesmy z mezem w ciezkim szoku - ale jaki widok :) i mala jaka zachwycona ;D a twoja KArolinka to bardzo szybko chodzila 8) michal mial 11 mies jak zaczal chodzic ;D

Kiedys juz pisalam ze Maja zaczela sie pzrekrecac na brzuszek zanim skonczyla 4 miesiac n i teraz to koszmar caly czas sie pzrekreca na brzuszek bo wygosdniej i oczywiscie wiecej widzi.
A od kilku dni spi tylko na brzuszku:))) poloze ja na plecach a ona odrazu hop na brzuszek rece kolo glowy i spi cala noc:))))
Co ona jeszcze potrafi no obgryza siobie paznokcie u nog:)))) czasami tak nimi wywija ze chyba da je niedlugo za glowe:))))ona odpoczatku trzymala caly czas nozki w powietrzu :)))
A dzis pierwszy raz oparla sie na stopkach a nie na kolankach pani rehabilitantkla powiedziala ze juz lada chwila moze zaczac raczkowac ale o tym juz na innym watku:)))

moj victorek uwielbia przekrecac sie na brzuch i zpowrotem a na rzewijaku to kopie mame i ma przy tym ubaw,stopami jeszcze sie nie bardzo interesuje narazie bawi go przewracanie ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry