reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Co do pampersów to nie powinno dziecko mieć mokro i narzekać z tego powodu, Ja też używałam tylko tetry do konca 3 m-ca, Antoś miał wrażliwą skórke ale teraz chłop potrafi przespać całą noc w jednym papmpersie, przewijam go dopiero jak wstaję do pracy.

reklama
Ech, zazdroszczę. Ja musiałam nawet dokupić tetry. Za to motywację do tego, żeby się nauczyć ja sikać do nocnika mam niezłą. Grunt to optymizm.

My uzywamy juz huggies 5, wczesniej uzywalam pampersow i niestety maly jak zrobil siusiu to zaraz musialam go przebrac, bo sie zalal a huggiesy sprawdzaja sie w 100%

nam niestety ostatnio juz kilka razy zdarzylo sie przesikac huggiesy ... nie wiem czemu nagle tak sie zaczelo dziac ... kilka razy nawet w nocy musialam ja przebierac ...

Wszystko zalezy chyba jak sie pieluszka ulozy, ale faktycznie Idzia dziwne ze u dziewczynki doszlo do przecieku, raczej to chlopcy maja z tym problem w zwiazku z wedrujacym siusiaczkiem;-)

reklama
Ach, już nic nie mówcie o nocnych przebierankach. A wszystko przez huggiesy. Wróciłam do DADA z biedronki i jest oki.

Spieszę się pochwalić, ze MAteuszek całe popłudnie dziasiaj nawołuje BA-BA, BA-BA. "Mama" i "ne" poszło w zapomnienie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry