Blanes
Czerwiec 07', Styczeń 10'
Esia gdzie ty pracujesz, w HP?Ja się ostatnio dowiedziałam, że moja szefowa "jakby wiedziała że zajdę w ciążę, to by mnie nie zatrudniła". Dwa lata temu.
Zostaję w domu oporowo.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Esia gdzie ty pracujesz, w HP?Ja się ostatnio dowiedziałam, że moja szefowa "jakby wiedziała że zajdę w ciążę, to by mnie nie zatrudniła". Dwa lata temu.
Zostaję w domu oporowo.

Kompa odebrałam, telefon dostanę w przyszłym tygodniu. Uzgodniłam, że będę przyjeżdzać we wtorki i w piątki i robić co mi naszykują, przywozić robotę zrobioną i zabierać następną.
. A jak opowiadałam, że w banku mam problem z kredytem póki jestem na macierzyńskim, bo boją się że jak wrócę do pracy to dostanę wymówienie, to powiedział, że chyba na głowę upadłam i jak będę chciała sama odejść to mi tyłek gwoździami do krzesła przybiją i nie puszczą. 
Komentarzem mnie nie dotknęła, bardziej rozbawiła (wzięłam się u niej po reorganizacji - ja nie chciałam, ona bardzo nalegała i postawiła na swoim).

Wiem że nie na temat - ale po poście Blanes też miałam dziwne uczucie... Z jednej strony, jakbyśmy wczoraj gadały o lekarzu, który nie chciał jej dać L4 "bo może pracować", z drugiej - jakby wieki minęły...Blanes To wszystko przez to że to wiadomości z prawie przed roku![]()