reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

pieszczoszka ja mialam w pierwszej ciazy robione 3 razy usg i w tym ostatnie w 36 tyg i caly czas slyszalam ze to chlopak.wiec wyobraz sobie moje zaskoczenie.
lekarz nie da co 100% pewnosci ze to napewno chlopiec czy napewno dziewczynka zawsze moga sie mylic.
moze warto jeszcze poczekac, im bedziesz w bardziej zaawansowanej ciazy tym miejsza szansa na pomylke. a czy to tak naprawde wazne co sie urodzi? ja tym razem nawet nie bede lekarza pytac o plec, no chyba ze sam sie wygada.

reklama
Pieszczoszka, ważne że wszystko jest w porządku. Nie przejmuj się płcią, zresztą cóż to za różnica:eek:
Wiem, że fajnie jest wiedzieć, tym bardziej że jesteś pewnie tak ciekawska jak ja;-);-) Ale cóż, co się odwlecze to nie uciecze.
As ale wielkoluda urodziłaś;-);-)

Rozumiem, to zapisz się na typowe USG połówkowe i będziesz miała świetną pamiątkę.
Płytkę, wydruk, wszelkie pomiary. Trochę to kosztuje, ale na pewno warto:-)

Wiec dajecie mi nadzieje,ze moze jednak buleczke bedziemy mieli? :szok::-D:-D:-D Po mimo siusiaka?Oh jakby to fajnie bylo :-)
Pieszczoszka porada,kupuj neutralne kolory,bo potem przy kolejnym dziecku bedziesz zalowala jak bedziesz musiala kupowac inne kolory i podwojne koszty ;-) Ale to ja tylko tak mysle,nie koniecznie musicie sie ze mna zgadzac :tak:

Ostatnia edycja:
no wlasnie juz duzo ubranek kupiłam w kolorku takim co moze nosic chlopiec i dziewczynka ale co do wozeczka i łozeczka jednak ta płeć chce znać
Bo wózek strasznie mi sie podoba taki szaro ,jasno różowy no a dla chłopca mysle ,że jakiś błękit:) co do poscieli do łózeczka tam samo:)
Tak zazdroszcze,że inne dziewczyny już wiedzą a ja dalej w takiej niepewnosci . Dzis myslałam ,że juz sie dowiem a tu znowu nic:(
Jak wyszłam z gabinetu i mój S spytał i co bedziemy miec ? a ja na to smutna mina:-( i juz wiedział,ze nadal nic nie wiem.....Mój S tez dzis był nastawiony,że sie dowie i tez w koło powtarza szkoda,że nasza dzidzia zle sie ułozyła teraz tyle trzeba czekać.... to mnie jeszcze bardziej dobija:-(

Pieszczoszka,a nie cieszysz sie,ze dzieci zdrowie?Glowa do gory,ja wciaz mam minimalna nadzieje,ze siusiak odpadnie,ale z tym musze poczekac na 100% pewnosc do konca kwietnia na cc ;-)

reklama
pieszczoszka, głowa do góry! ważne że zdrowe. siostra męża całą ciążę miała mówione że będzie dziewczynka, a okazało się po porodzie, że chłopiec.

ja się w ogóle nie nastawiam. będzie co ma być. a ubranka, czy pościel można kupić "uniseksy" jak Ci tak bardzo zależy żeby już kupować. a kolorowe dokupisz, jak będziesz już wiedziała. poza tym mamy jeszcze tyyyyle czasu do porodu, że sto razy jeszcze zdążysz kupić, więc nie panikuj, tylko się ciesz, że z dzidzią wszystko ok! gratuluję!:-)

Do góry