reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Annte,As,Dusia super ze wizyty udane:tak:gratuluje:tak:
Ja do tej pory mialam 2 usg:tak:Pierwsze potwierdzajace ciaze bylo tylko jajeczko nie bylo zarodka,drugie niby te genetyczne ale ja nic sie po nim nie dowiedzialam:eek:
Ja mam wizyte dzisiaj,ale usg nie bede miala, bede dzis sie umawiala na usg:tak:

reklama
dziewczyny gratuluję udanych wizyt:tak::tak: dobrze że wszystko w porządku
dusia annte kolejne dziewczyneczki super:-)
As najważniejsze że ok i gratuluję 70% znajomości płci:-D:-D

Ja niestety wczoraj miałam przyspieszoną wizytę u lekarza z powodu lekkiego plamienia, na szczęście po badaniu i usg okazało się, że wszystko ok. Synek się ruszał, serduszko biło... Ale strachu się najadłam co niemiara... Dzisiaj od rana niestety cierpię na ból nerki - promieniuje aż do kolana, nie potrafię się zebrać z łóżka :-( muszę chyba wziąć drugą nospe - po 15 wraca mąż i chcieliśmy zrobić jakieś przedświąteczne zakupy :-( Pieszczoszka - w którym tygodniu jesteś? Mój dzidziuś zaczął się w miarę regularnie ruszać dopiero w 20 tyg. Wcześniej czułam go raz na dwa dni, czasami tylko dwa razy lekkie kopnięcie wieczorem i to wszystko. Nie martw się, wszystko będzie dobrze!:tak:

No ja po wizycie ok:tak: Dostalam zwolnienie,skierowanie na usg(bede miala jutro o 16.45) i troche mi "pomacal" brzuch i mowil ze ok :tak:
Juz nie moge sie doczekac usg to bedzie moje 3 badanie:tak:Mam nadzieje ze z dzidzia wszystko dobrze:tak:
Pieszczoszka wszystko jest w porządku:tak: Tego mamy sie trzymac:tak:
anik. dobrze ze z synkiem ok:tak: Dla pewnosci dobrze jest sprawdzic:tak:

reklama
po wizycie. Moje ostatnie bóle brzucha zaniepokoiły ginekolog. Przez ten tydzień mam brać 3 razy dziennie duphaston i 2 razy dziennie nospę forte:-(. Zbadała mnie, szyjka ok. Za tydzień kontrola. Wizyta mnie nie uspokoiła i chyba prywatnie udam się na usg, bo nie wiem nadal dlaczego nagle te bóle itd. Leki oczywiście wykupiłam i będę brała, skoro zaleciła.

Do góry