reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Gratuluje As,Little_Nina,Czarnula!:tak:
Kilolek trzymam kciuki,zeby jednak nie bylo to czym Cie przerazaja.
Wikasik i jak?
Ja tez juz jestem po wizycie.Leo ma sie bardzo dobrze i tez jest potezny ponad 600gr- w czasie usg ziewal:-)W wiekszosci bez zmian u mnie,szyjka wciaz za krotka,ale zamknieta,lozysko polozone za nisko,a do tego mam mase badan do zrobienia 17.01,bo niestety i w tej ciazy dowiadzielam sie ze mam wielowodzie (http://pl.wikipedia.org/wiki/Wielowodzie) :-:)-:)-(
Skoro z Leo jest wszystko dobrze,to albo bedzie bez powodu przyrost tych wod(jak to byla w ciazy z V),albo moze cukrzyca sie u mnie zaczyna(choc badania do tej pory idealne pod tym wzgledem,a i nie ma innych objawow).
No nic,zobaczymy co bedzie,wciaz sie nie zalamuje,bo nie umiem myslec ze cos moze pojsc zle,moze byc tylko dobrze :tak:
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze ! a napewno bedzie:tak: Super ze maleństwo zdrowo rośnie :-)

reklama
Jestem. Wszystko z dzidziusiem dobrze, zreszta czego innego sie nie spodziewalam :) Urzadzenie dopplera wychwycilo serducho, wiec tym razem bez usg. Bilo pieknie :)

Potwierdzilam, ze nie ma przeciwskazac co do plywania - we wszelkich "zbiornikach" wodnych od basenu, przez zatoke, do oceanu wlacznie. Zapytalam tez o dlugosc szyjki, jak jest powyzej 2cm, to jest ok, moja 5.4, wiec super. Jedyne co, to kazal zrobic badanie zelaza i jeszcze czegos ze wzgledu na dretwiejace i oslable rece, bo byc moze lekka anemia sie pojawila i dlatego mi tak wszystko z rak leci.

Dziewczyny super że z maluszkami wszystko ok. Fiore trzymam kciuki żeby wszystko się unormowało ale najważniejsze że z Leo ok kawał chłopa z niego. Wikasik również gratuluje udanej wizyty i oby wyniki były ok.:-)

Jestem. Wszystko z dzidziusiem dobrze, zreszta czego innego sie nie spodziewalam :) Urzadzenie dopplera wychwycilo serducho, wiec tym razem bez usg. Bilo pieknie :)

Potwierdzilam, ze nie ma przeciwskazac co do plywania - we wszelkich "zbiornikach" wodnych od basenu, przez zatoke, do oceanu wlacznie. Zapytalam tez o dlugosc szyjki, jak jest powyzej 2cm, to jest ok, moja 5.4, wiec super. Jedyne co, to kazal zrobic badanie zelaza i jeszcze czegos ze wzgledu na dretwiejace i oslable rece, bo byc moze lekka anemia sie pojawila i dlatego mi tak wszystko z rak leci.
Gratuluje udanej wizyty:-D

wikasik Super !!!!
U nas 2 cm szyjka to już biją na alarm i ze szpitala nie wychodzisz .;-):-):-)
Jak widać co kraj to obyczaj :-D:-D:-D

As, jaka słodka Twoja Kruszynka!

Fiore, życzę Ci, aby się wszystko unormowało! Leo kawał chłopaka rośnie:-).

Wikasik, Gratuluję udanej wizyty!

Trzymam kciuki za kolejne wizyty, oby były udane!

reklama
Do góry