• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

co z sexowaniem się??

MariaOla- gin mi powiedział, i nawet pani w szkole rodzenia mówiła, no ale cóż, jak to się mówi "krew nie woda, majtki nie pokrzywy" ;-) Tak mnie wzięło, że po prostu zmolestowałam tego mojego chlopa. Nie bylo może "fajerwerków" ale całkiem miło to wspominam. :tak:

reklama
Mozna zastrzyki i tabletki cerezet:tak: ja to musze zmienic ginekologa bo odradzal jedno i drugie a jak zapytalam o spiralke to powiedzial ze nie zaklada:baffled: :dry:

Tynka ....... gina zmień koniecznie ... ja też kiedyś trafiłam do takiego mądrali, który mi powiedział, że pigułki to dopiero po dziecku :wściekła/y:

A my chcielismy dzisiaj sprobowac, ale spanikowalam jak tylko Piotrek dotknal swoim "ptaszkiem" wejscia. Ledwo co przycisnal a mnie zabolalo. Nie moze jekos bardzo, ale poczulam bol i powiedzialam, ze jeszcze musimy poczekac. :zawstydzona/y:
Kurde mam stracha przed tym pierwszym razem.
Rana juz mi sie zagoila, mam jeszcze 1 wewnetrzny szew, reszta juz mi wyszla. No ale jokos ciezko mi sie zdecydowac.

A co drugiego dziecka, to ja tez chcialam wkladke, ale lekarz powiedzial, ze wybije mi ja z glowy, bo daje mi rok czasu i mam zajsc drugi raz w ciaze. Stwierdzil, ze nia mam na co czekac, bo z moim cisnieniem, to im bede starsza tym gorzej i dla mnie i dla dziecka i ponoc przy nadcisnieniu 3/4 ciaz konczy sie cesarka, a ja tego nie chce, wiec chyba Go poslucham i za rok ( wiec bede miala prawie 2 lata roznicy miedzy dziecmi) znowu bede w ciazy. :tak:

My uzywalismy kremiku nawilzajacego bo ja bylam starsznie sucha a po drugie to bylama zmeczona i nie mialam zbytnio ochoty na seksik. NAjgorszy ten pierwszy raz:zawstydzona/y: potem juz z gorki:-p A poza tym tak mnie zszyli ze jestem ciasniejsza niz przed porodem ;-)

oj ...... te smaki smaczory ;-) :-p
My jeszcze czekamy, bo im dłuższa przerwa tym większa tęsknota :-) , a póki co przytulamy się moooooocno mooooocno ;-) :zawstydzona/y:

reklama
ja jeszcze w szpitalu miałam zboczone sny:-D
ale po cc to mysle ze mozna wczesniej zaczac niz za 6 tyg;-)
tylko trzeba sie dobrze ubezpieczyc, bo teraz ciaza to nie wskazana ze wzgledów pokrojonej macicy chocby:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry