• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

co z sexowaniem się??

Dla mnie po po porodzie pierwszy raz to porazka:zawstydzona/y: bol byl gorszy niz przy rozdziewiczaniu;-) :-p ale to przez to ze bylam such no i blizna sie ejszcze dobrze nie zagoila no a potem jak juz sie rozkrecilam to sama wiesz jak to sie skonczylo;-)

reklama
Mnie bolało dłużej niż to przepisowe 6tyg, z dwa msce to na pewno a potem to wiesz jak to się skończyło;-);-)ale było fajnie:tak::zawstydzona/y:;-)A teraz jak sobie pomyślę to aż dostaję pochwościsku;-)ała.

no ale teraz zastanawiam się nad tym, czy przypadkiem nie wprowadzić jakiegoś cuda typu "antybaby". Słyszałam, że są jakieś zastrzyki które robi się raz na kwartał i mozna je robić nawet jak się karmi piersią. Słyszałyście coś o tym?

No właśnie też zastanawiałam się nad zastrzykiem ale nie wiem czy można podczas karmienia.Spytam się mamusi:-D;-)bo teraz to już nie przelewki:-D

reklama
Skakanka ........ ale mnie rozbawiłaś z tym pochwościskiem :laugh2: :-D :laugh2:

Xandii ..... a to ci gin nie powiedział, że masz szlaban na 6 tygodni ;-) no i jak wspomnienia po tym falstarcie .... warto było :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry