T
tynka
Gość
My tez stosujemy "różne" metody gdzie jedeynym zrelaksowanym jest Paweł;-)
Lorien my takie żele tez stoswalismy;-)

Lorien my takie żele tez stoswalismy;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no ale skoro dwa czy trzy msce nic...Ja bym się niepokoiła,że coś nie tak bo mój może jakby musiał to by tyle wytrzymał ale tak sam z siebie to na pewno nie, po pierwsze by też powiedział jak to któraś z Was poweidziała ładnie:-),żebym go porzytulała.No i mówi,że z tego wyrósł
i ja też wolę sama się nim zająć
,dziś jest "ten" dzień jeśli wcześniej nie zasnę i Natalka nam pozwoli.
:-) Przecież plemniki są ciągle produkowane i nie upuszczanie to chyba nawet jest bolesne. I zgadzam się z Xandii - lepsza własna łapa niż cudza baba

Kiedyś z Maćkiem rozmawiałam o praktykach "ręcznych", to stwierdził, że on nie lubi tego robić sam z siebie i woli jak ma do tego partnerkę ;-) A mnie to też nie przeszkadza
Zdecydowanie wolę to niż, żeby szukał innej baby 

to przecież bym zrozumiała;-) ale jak jestem w domu to po co ma to robić sam;-)Nie jestem naiwna
;-)u nas nie ma wstrzemięźliwości dwóch miesięcy tylko co najwyżej 4dni.Dziwiłabym się tylko jakby nagle niby stracił zainteresowanie i od trzech miesięcy nie byłoby żadnego seksiku bo go znam i na pewno zaczęłabym drążyć temat.
najpierw moje przyjemnosci czyli masazyk a potem prace reczne;-) zreszta jak u nas ktos cos chce to od razu pada pytanie " a co ja bede z tego miala ";-)
tacy interesowni jestesmy