reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martucha ale masz ślicznego synka, teraz ty sie naM pokaż;-)

agutka ja też do tego tęsknie, kiedy to będzie????:wściekła/y:

tafi zdrówka dla dzieciaczków.

hana ale się wystawiłaś dzisiaj z obiadem:-D nie ma co, super jadło:-p

olka a to święto że Oli zasnęła w dzień:-)

my bylismy na zakupach:-) kupilismy telewizor,bo wszyscy juz maja lepsze,to teraz pora na nas:tak:
kupiłam se okularki przeciwsłoneczne, agutka one są na te wypady nad wodę:-D i oczywiście Zosi też zawsze cos kupujemy,bo jak to można sie oprzec tym ciuszkom??? ma nową piżamkę hello kity w różowe paseczki i czerwone ażurkowe rajstopki:rofl2:

reklama
Woooow!!! :laugh2: :laugh2: :laugh2:

84890520sb7.jpg

Natka fakt, mala zadko spi w dzien, ale dzis z marudzeneim przechodzial sama siebie...
i wstala dopiero przed 18.

super udane zakupy widze:)

u nas z nowego telewizora to najbardziej Oliwka byla zadowolona,:)

reklama
chyba mnie ściągnęłyście myślami :-)

dobry wieczór

dużo pracy no i egzaminy miałam.

Właśnie, pracy mi się narobiło, że nie mam czasu na BB ani na nic innego.

Aaaa egzaminy zaliczone.... mogę się pochwalić po pierwszym semestrze mam średnią 4,62 :-) i zastanawiam się czy nie poprawić angielskiego bo dostałam 3,5 :-( jedyna trója w indeksie by była.

Stęskniłam się za Wami ale nadrabiać nie będę :-)

Do góry