G
Georgina
Gość
Bardzo fajne ubranka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki dziewczynki wasze tez sa slodziutkie bo obejrzalam caly watek sobieTesciowka mi podobno paczke dzis wyslala to w srode bede miala nowa dostawe.
Mea dzieki za rady sprobuje nastepnym razem wedlug Twoich wskazowek![]()
Ja mam już wszystkie ubranka-dobrze, że zaczęłam zbierać od początku ciąży..bo w przeciwieństwie do Was ja nic nie dostaje, jeszcze mi rodzina nic nie kupiła...ale my wiemy, że sami sobie musimy radzić..dobrze, że dziadkowie za wózeczek ofiarowali się zapłacić..ciężko..ale jestem szczęśliwa..własnymi siłami jakoś udało się prawie wszystko skompletować (większość używana, poza łóżeczkiem:-)
wiec sie przyłączam;-)Lilijka ja też nie dostaje nic bo znajomi jeszcze dzieci nie mająw przeciwieństwie do Was ja nic nie dostaje, jeszcze mi rodzina nic nie kupiła...
kilka bodziaków i to wsio ;-) Moja mama za to szaleje, ale zobaczę się z nią (i ciuszkami) dopiero w listopadzie, więc mi póki co tylko mms-y wysyła
A teściowa nie wie co kupować, bo nie ma styczności od wielu wielu lat z maluszkami, i się tym strasznie stresuje