reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Pani doktor powiedziała, że chudnięcie się skończyło :tak: Powiedziała, że teraz prawdopodobnie stanie mi waga, ale że mam to oczywiście obserwować i kontrolować. I póki co mam mierzyć cukry co drugi dzień, bo jest ok :) i na śniadanie zjadać spokojnie dwie parówki i kanapkę :)
Mam spuchnięty palec od głupiej igły! I boję się o poranne cukry, bo są co raz wyższe i w ogóle się strasznie najadłam o 23 i teraz idę mierzyć, bo po godzinie się bałam :-D

Dobranocka!

reklama
widzisz MArgo a tak się bałaś, że insulinę będziesz musiała brać, a tu taki luksus mierzenie cukru co drugi dzień:-) moje biedne paluszki też są takie ponakłuwane. Najważniejsze że z Dzidzią wszystko w porządku, a Tobie to już ztylko 2 miesiące zostały zleci szybko:-)

Zmierzyłam w nocy ten cukier po 1,5h od jedzenia i było 140!:-D Masakra. Ale byłam tak okropnie wczoraj zmęczona, głodna i przez to humor mi odpuścił, że wszystko olałam i się najadłam. Ooooo...i po tym wyniku poszłam spać. A dziś rano po 2 parówkach i chlebie orkiszowym 100 :)

Miłego popołudnia!

u mnie cukry w miarę ok, jedynie z o dziwo na czczo miałam 88 dawno już tak nie miałam... tu strasznie ciepło nic się nie chce:-) czeka mnie imprezka rodzinna więc chyba troszkę zgrzeszę :-p zobaczymy

hejka, u mnie dziś cukry ok i dzień truskawkowy :-)teraz odpoczynek po obiadku :-)
Margo, aż zazdroszczę, że Twoje cukry na tyle się ustabilizowały, że nie musisz codziennie ich mierzyć :happy:
Aniolek, życzę udanej imprezki :-)

Ja po obiedzie, mięso z sosem i fasolką :) Dzisiaj do obiadu objadałam się malinami i truskawkami :)

Dziewczyny, powiedzcie mi właśnie odnośnie imprezy rodzinnej, bo szykuje mi się taka w przyszłym tygodniu...nie wyobrażam sobie, że mam nic nie zjeść :/ albo nie spróbować tortu czy ciasta. Co o tym myślicie? Na razie na chłopski rozum wydaje mi się, że spróbować mogę, ale nie za dużo i nie mierzyć cukrów :-D

Margo, cukry masz dobre, więc myślę, że troszkę można spróbować tych imprezowych dobroci :-DA cukier później można zmierzyć,żeby sprawdzić, tak dla własnej ciekawości:rofl2:

reklama
Witam Was niedzielnie przedpołudniowo :-) Mam nadzieję, że u Was dzień zaczął się lepiej niż u mnie.. Ja się dziś nie wyspałam - obudziłam się w nocy i nie mogłam zasnąć ponad godzinę :crazy: Rano cukier na czczo pow. 90:no:i jeszcze śniadaniowy omlet mi się przypalił :angry:czekam teraz na wynik po śniadaniu, oby reszta dnia była przyjemniejsza :tak:

No, po śniadaniu cukier już ok:-D jupi!

Ostatnia edycja:
Do góry