Dziewczyny ale się rozpisałyście
Iza przypomnij smak białej bułeczki

Musisz być bardzo zorganizowaną mamusią skoro masz czas na posiedzenie przy komputerze:-) Może dasz na to przepis;-)
AgMich przyzwyczaiłaś nas , że zazwyczaj jesteś pierwsza ;-)a tu takie długie oczekiwanie

my kobiety w ciąży nie możemy się denerwować;-);-)
MartaKO przepis napewno wypróbuje, a insulinę wbijam przy bardzo mocno zaciśniętych zębach -aż szczęka mnie boli;-) ale przy pierwszym wbiciu to było ciężko choć dziewczyny dały duże wsparcie:-)
Dziewczyny polecam orzechy w czekoladzie, 10 sztuk to 1,2ww. właśnie dzisiaj to wypróbowałam, po 1h 136, mam normę do 135 więc prawie - no tylko zjadłam 5 więcej

Ostatnio dziewczyny zrobiły smaka na drożdżówkę i tak chodzi ona za mną - walczę ze sobą, ale nie wiem jak długo
MariolaO mi lekarz gin doradził na wymioty imbir, ponoć jest najlepszy, może spróbuj, mojej kumpelce pomaga, choć ona spędza pół dnia w toalecie.
Megi27 ja na śniadanie jem 1 kromkę chleba czarnego, mokrego, kupuje go w lidlu, 1 kromka ma 28g, a na śniadanie mam 2ww i za dwie godziny dopiero drugie śniadanie, zawsze do tego pije herbatę zieloną lub białą. Odkąd dowiedziałąm się o cukrzycy to schudłam 2kilo i tak od połowy września waga stoi w miejscu, a Maleństwo rozwija się prawidłowo, w 32/33 tc ważył 2098, to mnie uspokoiło.
Odkąd mam insulinę to czasami zdarza mi się zjeść do posiłku 0,5 jabłka.;-) lub piję sok ze świeżej marchwi - pychotka:-)