Ja na chwilę bo padam.
EWELINA-gratulacje.Poród ekspresowy a Szymonek jest uroczy:-)
Phelania-u nas Nutramigen znowu nie służył a Pepti było ok.A skąd podejrzenia że to laktoza? Zanim sie poprawi to moxe troche czasu potrwać.No i jak maly ma azs to nawet jak nie bedzie nic uczulającego jeść to skóra i tak idealna nie będzie:-( Rozumiem co przechodzisz i łączę się w bólu.Jakby co to mam jeszcze 1 puszkę Nutramigenu1 - chętnie oddam,jeśli w okolicach bywasz:-)
Ja codzieńrobię Ali oględziny skóry czy nic jej nie wyłazi.No i z dreszczykiem emocji rozpinam ieluchę z kupą-oby tylko nie zobaczyć tam zielonego koloru.Na raziejest ok,ale skóre ma suchawą.Czekam w niepewności,bo Przemkowi włąśnie wyszło jak 5 tyg. skończył.
MARIA-jak po wizycie na KArowej?Ja u lekarki razbyłam i mi nie przepisywała pasków,mi przepisywała diabetolog z banacha,wiec nie potrzebowałam.
A jachyba jutro na IP pojadę,bo cos się dzieje w miejscu nacięcia:-( Tydzień po porodzie juz było wszystko ok,normalnie siadałam,ateraz coś się schrzaniło,obrzęk jest,boli i siadać nie mogę:-(Załamka normalnie,tyle cierpień przy porodzie,potem po porodzie i jeszcze teraz się cos znowu skopało:-(