gabrielka1308
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie i nowe słodkie:-)
ja tam szybko,
Maria są woreczki do łapania moczu, przyklejasz, zakładasz pampers i ściągasz już z moczem.
Agula u nas jajko tylko w postaci jajecznicy na maśle, na twardo nie ma mowy, ewentualnie w paście rybnej to jajka nie widzi.
Maria może ta gorączka od zębów? u nas dzisiaj się zaczeła przed chwilą, ogólnie była mała maruda od wczoraj ale dzisiaj jest gorączka, podałam mu ibum i to ewidentnie zęby - bierze smoczek gryzie wypluwa i brak apetytu. i nie ma mowy o karmieniu łyżeczka, od dłuższego czasu mam mężczyznę w domu i wyłącznie sam je
ja tam szybko,
Maria są woreczki do łapania moczu, przyklejasz, zakładasz pampers i ściągasz już z moczem.
Agula u nas jajko tylko w postaci jajecznicy na maśle, na twardo nie ma mowy, ewentualnie w paście rybnej to jajka nie widzi.
Maria może ta gorączka od zębów? u nas dzisiaj się zaczeła przed chwilą, ogólnie była mała maruda od wczoraj ale dzisiaj jest gorączka, podałam mu ibum i to ewidentnie zęby - bierze smoczek gryzie wypluwa i brak apetytu. i nie ma mowy o karmieniu łyżeczka, od dłuższego czasu mam mężczyznę w domu i wyłącznie sam je
Cięzka ta końcówka jest,ale już niedużo Ci zostało:-) Zdrówka dla Bartka.Co do łapania siku to u nas te woreczki nie zdały egzaminu i ostatecznie złapaliśmy rano siuśki do zwykłego pojemniczka na mocz. Jak mały się obudził to go od razu rozebraliśmy,postawiliśmy przy łóżku na którym były same ekstra rzeczy(których normalnie mu nie wolnoruszać) i ja go zabawiałam,a mąż trzymał pojemniczek pod siusiakiem w gotowości.Mały jak zaczął sikać to miejsca w pojemniczku zabrakło;-) Niezła jazda była,no ale próbkę mieliśmy, a że podłoga zasikana to co tam...;-)
a jak chce mu dać to mówi nie ręką mnie odpycha, ale ogólnie u nas idzie to sprawnie , zje - dużo picia i wszystko.