pytanie mam do mam ktore juz karmily piersia
jak dlugo wam zajela nauka maluszka zeby zaczal ssac piers? dobe, dwa dni?
boje sie, ze nie bede wiedziala jak mam to zrobic nawet po wskazowkach poloznej i ze sie zniechece z obawy, ze dziecko gloduje.
a bardzo chce karmic piersia
jak dlugo wam zajela nauka maluszka zeby zaczal ssac piers? dobe, dwa dni?
boje sie, ze nie bede wiedziala jak mam to zrobic nawet po wskazowkach poloznej i ze sie zniechece z obawy, ze dziecko gloduje.
a bardzo chce karmic piersia
zawsze zabieralam ze soba butelke, miarki z mleczkiem,termos z wrzatkiem, dwie butelki jedna na mleko a druga z zimna woda. Nie wazne bylo czy siedze w parku czy na kawie w kawiarni lub w restauracji. Wyciagalam butelke, robilam mleczko i karmilam przy stole 

ponad.... i tego Franusia najmłodszego wciąz karmi piersia.Ja córe karmiłam ponad rok i pewnie trwało by to dłuzej gdyby nie choroba i leki które brałam. A tak wogole jestem przykładem że naturalnie można sie nauczyc karmić nie od razu po narodzinach. na poczatku karmiłam troszke piersia małą i butelka potem juz raczej butelka ale pokarm tam wciąż był w niewielkiej ilości. Wszystko sie zmieniło w 5 tyg zycia jagódki gdy trafiłam z nią do szpitala z powodu zarazenia rotawirusem, leżałam z nią na oddziale i tam pracowała super połozna która mnie namawiała na powrót do karmienia tylko piersia co dla mnie było czyms dziwnym
Ale karmienie piersią, to niesamowite przeżycie i na pewno drugie też będę tak karmić.