reklama

Czas dla mamy

to bardzo szybko CI zarosła.
Ja z pępka wyjęłam w ciąży z Kubą i jeszcze do tej pory jest ok. Fakt, ze raz na kilka miesięcy wkładam kolczyk na chwile żeby udrożnić.

reklama
Wlasnie pozno. W jezyku dziurki zarastaja bardzo szybko :tak: nieraz to kwestia tylko kilku godzin, a niektorzy twierdza ze minut :tak:

tak jakoś zainteresowałam sie powieścią koleżanki Passingby <ta która tak ślicznie próbuje wypowiadać sie w naszym ojczystym języku> ze zaczęłam czytać recenzje czy warto zagłębić sie w treść .... i oto co znalazłam ....
"(...) Do tego w książce roi się od błędów ortograficznych – na s. 108 czytamy na przykład: „[...] a to mi się niepodoba” (sic!), a na s. 160: „[...] nie było by (sic!) dziś Wiktorii”. (...)"

no i to chyba parodia żeby w POWIEŚĆ błędy robić ... a nam sie wytyka na forum ... nam prostym ludziom bez powieści na koncie ...

@ sie skonczyla wiec solarium zaliczone porac kolejny :D ah ... jak mi dobrze :)
tylko te włosy ... :( bierzecie cos na nie ? czy tylko mi tak wypadaja ze gdzie nei zobacze to widze je :( a zwiazanych nie lubie miec bu

reklama
no u mnie to samo , gdzie nie spojrze to mój włos leży :wściekła/y: miałam nie ścinać ale chyba jednak wróce do krótkiej fryzury bo przynajmniej mi tak nie leciały :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry