katrenki
Fanka BB :)
ale przeciaz nie masz takich duzych....no ale blizny możesz sobie usunąć laserowo na przyład.. i już nie widać....
sama nike wiem co z tymi piersiami zrobić...
ehhhhh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale przeciaz nie masz takich duzych....no ale blizny możesz sobie usunąć laserowo na przyład.. i już nie widać....
sama nike wiem co z tymi piersiami zrobić...
ehhhhh
no właśnie że mam..ale przeciaz nie masz takich duzych....
JEŚLI wogóle to po wszystkich dzieciątkach jakie planujecie...dziewczyny co myślcie o operacyjnym zmniejszeniu piersi??![]()

Jej.... to kwestia kroju pewnie... Poszukaj innego modelu i jużno właśnie że mam..
jestem załamana... ehhh
zamówiłam sobie strój kąielowy rozzmiar s/m i wszystko ok ale w cyckach za mały...
to wymieniłam na L i większego mieć nie mogę bo mi bedzie na brzuchu i tyłku wisiał a cycki nadal nie zakryte:-(
ten tekst na końcu powalającyJEŚLI wogóle to po wszystkich dzieciątkach jakie planujecie...
Skóra znowu się naciągnie jak będzie pokarm itd...
Poza tym KaMa, ja na Twoim miejscu zostawiłabym tak jak jest bo masz duże, piękne i przede wszystkim jędrne cycuchy
Ja to dopiero mam problem....
"...aj aj aj Sabrina na golasa, aj aj aj ma cyce aż do pasa..."![]()

kup sobie tankini (chyba tak się fachowo nazywa) ,a w niektórych sklepach możesz kupić górę oddzielnie i figi oddzielnie wtedy rozwiążesz swój problemno właśnie że mam..
jestem załamana... ehhh
zamówiłam sobie strój kąielowy rozzmiar s/m i wszystko ok ale w cyckach za mały...
to wymieniłam na L i większego mieć nie mogę bo mi bedzie na brzuchu i tyłku wisiał a cycki nadal nie zakryte:-(

co z tego jak czadowy jak go nie mogę włożyć na siebie:-(czadowy stroj ale zaszalalas mi to by pewnie bylo widac boczki))