reklama

Czas dla mamy

reklama
dziewczyny co myślcie o operacyjnym zmniejszeniu piersi??:sorry:
JEŚLI wogóle to po wszystkich dzieciątkach jakie planujecie...
Skóra znowu się naciągnie jak będzie pokarm itd...
Poza tym KaMa, ja na Twoim miejscu zostawiłabym tak jak jest bo masz duże, piękne i przede wszystkim jędrne cycuchy :tak::-D
Ja to dopiero mam problem....
"...aj aj aj Sabrina na golasa, aj aj aj ma cyce aż do pasa..." :-D:-D:-D

no właśnie że mam..
jestem załamana... ehhh
zamówiłam sobie strój kąielowy rozzmiar s/m i wszystko ok ale w cyckach za mały...
to wymieniłam na L i większego mieć nie mogę bo mi bedzie na brzuchu i tyłku wisiał a cycki nadal nie zakryte:-(
Jej.... to kwestia kroju pewnie... Poszukaj innego modelu i już :)

albo może 2czesciowy..?

JEŚLI wogóle to po wszystkich dzieciątkach jakie planujecie...
Skóra znowu się naciągnie jak będzie pokarm itd...
Poza tym KaMa, ja na Twoim miejscu zostawiłabym tak jak jest bo masz duże, piękne i przede wszystkim jędrne cycuchy :tak::-D
Ja to dopiero mam problem....
"...aj aj aj Sabrina na golasa, aj aj aj ma cyce aż do pasa..." :-D:-D:-D
ten tekst na końcu powalający:-D:-D:-D
ale uwierz Marzena że mi to się płakać chce jak patrzę w lustro .. już nie wspomnę jak mam iść na basen... ehhhh
i wogóle jestem właśńie przez te piersi nieproporcjonalna...

no właśnie że mam..
jestem załamana... ehhh
zamówiłam sobie strój kąielowy rozzmiar s/m i wszystko ok ale w cyckach za mały...
to wymieniłam na L i większego mieć nie mogę bo mi bedzie na brzuchu i tyłku wisiał a cycki nadal nie zakryte:-(
kup sobie tankini (chyba tak się fachowo nazywa) ,a w niektórych sklepach możesz kupić górę oddzielnie i figi oddzielnie wtedy rozwiążesz swój problem ;)

no i już wam mówię bo ja bardzo wybrena jestem...
2 częściowy odpada bo mam trochę rozstępków które wyszły w dniu terminu porodu..i nie chcę takiego przzynajmniej dopók nie zrobią się białe i niewidoczne i nie wyćwicę skóry
tankini też odpada bo chcę mieć odkryte plecy:sorry:
a mam srój taki :
Kostium kapielowy Monique M-095d M 38 (1005112209) - Aukcje internetowe Allegro
specjlnie kupiony na ten rok żeby zakrył brzuszek a pokazał plecy żebym je trochę opaliła
no i żeby nie wygląał jakoś nieładnie....

reklama
taaaa zadbana mama, kamcia ja to mam male pryszczyki zamiast piersi, wolalabym troszke wieksze;) swoja droga chyba musze sobie kupic maskare bo od porodu jej nie uzywalam:)))) czas zaczac jakos wygladac:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry