reklama

Czas dla mamy

reklama
Obecnie "Przed świtem" czwartą z cyklu "zmierzch" S. Mayer
szczerze mówią to czytałam lepsze rzeczy, bo fabula jest dosc płytka i przewidywalna ale są fajnie napisane, a czwarta jest naprawdę wciągająca (wreszcie się dużo dzieje hehe)
zaczęłam czytać zęby zobaczyć o co tyle szumu, bo takie na topie są. No i faktycznie warte przeczytania tylko takie raczej dla nastolatek

kilolek, ja juz przeczytałam 3 części czekam aż moja siostra skończy 4. Czytałam po angielsku bo jakoś po angielsku wydają się mniej dziecinne te ksiażki :) - ale coś w sobie mają niesamowitego, że tak wciągają. Chyba chodzi o to, że odczucia głównej bohaterki są tak opisane, ze każdej z nas się przypomina jakieś pierwsze zakochanie,motyle w brzuchu - czy coś takiego.. :)

Ja teraz czytam na spacerach Dana Browna "Zaginiony Symbol". Wnerwia mnie to, ze każda jego powieść ma identyczną konstrukcję i sposób budowania napięcia - a jednak wciąga.

A jeśli lubicie takie troszkę dołujace książki, ale klimatyczne to polecam Maggie O'Farrell "Kiedy odszedłeś" i "Ten dystans miedzy nami".

Ja wczoraj w nocy skończylam "Zupę z ryby fugu" i bardzo polecam. Zwłaszca drug połowę. Korci mnie npisać o cyzm była (ta druga połow, bo o pierwszej już wspominałam) ale wtedy opowiedzialabym pól książki i pewnie nie bylby juz tak ciekaw

a to w czym zrobiłaś jak nie w ?Haftixie?
Ja jakos nie jestem z tego haftixa zadowolona, wszytsko strasznie ciemne i strasnzie duzo kolorów ustawia, a jak limit narzucam to takie mdłe wychodzi

a to w czym zrobiłaś jak nie w ?Haftixie?
Ja jakos nie jestem z tego haftixa zadowolona, wszytsko strasznie ciemne i strasnzie duzo kolorów ustawia, a jak limit narzucam to takie mdłe wychodzi
to z haftixa jest i na 1 kartke drukowac mozna i to tak mniej wiecej bedzie a w Abakanie sprawdzalas ?? ja jak wyszyje chyba bede wykupowała haftixa

Ja Was podziwiam...
Albo ja za slabo zoorganizowana jestem albo jestem leniuchem...bo jak mam chwile wplnego czasu to albo sprzatam, gotuje, piore itd, albo bawie sie z dziecmi albo jestem na bb, a brak mi czasu dla siebie...ja tak lubie czatac, a nie moge wygospodarowac sobie czasu...Wieczorem bym mogla, ale po nieprzespanych nockach wieczorami mam oczy jak krolik i nie mam juz sily...
Naprawde podziwiam Was!

No ja to czytam hmm w toalecie :D no i jak już z neta zejde ok 23 to wtedy czytam jeszcze z godzinke. A no i na spacerach - Julia w piaskownicy, Asia w chuscie a ja smigam dookola placu zabaw z nosem w ksiazce :)

reklama
:szok::szok::szok:a ja nie mogę wyszyć małego obrazka:zawstydzona/y:

PIĘKNIE!!!!!
jeszcze tą ciuchcie wyszywasz???

to z haftixa jest i na 1 kartke drukowac mozna i to tak mniej wiecej bedzie a w Abakanie sprawdzalas ?? ja jak wyszyje chyba bede wykupowała haftixa
nie, nie próbowąlam. Szczerze mówiąc nie slyszalam o nim. Musze poszukac jak będę miala chwilę

Ja Was podziwiam...
Albo ja za slabo zoorganizowana jestem albo jestem leniuchem...bo jak mam chwile wplnego czasu to albo sprzatam, gotuje, piore itd, albo bawie sie z dziecmi albo jestem na bb, a brak mi czasu dla siebie...ja tak lubie czatac, a nie moge wygospodarowac sobie czasu...Wieczorem bym mogla, ale po nieprzespanych nockach wieczorami mam oczy jak krolik i nie mam juz sily...
Naprawde podziwiam Was!
royana!!! wstydź się!!!!! sprzątanie to nie jest wolny czas!!!:szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry