reklama

Czas dla mamy

tytuł wątku brzmi "w wolnym czasie" i tego wam mamuśki zazdroszcze bo tyle by się chciało ale ja nie mam wolnego. a wieczorem o 20,30 jestem taka zmęczona że padam na pysk.
Sliczności robicie

reklama
tytuł wątku brzmi "w wolnym czasie" i tego wam mamuśki zazdroszcze bo tyle by się chciało ale ja nie mam wolnego. a wieczorem o 20,30 jestem taka zmęczona że padam na pysk.
Sliczności robicie
a no widzisz kochana ja mam mnóstwo wolnego czasu... od 22 zwykle, bo takk akurat przysiiadam jak wszystko zrobie po tym jak pójdą spać :D

kilolek i jak ty o 6 rNO FUNKCJONUJESZ?? Ja w nocy wstaje co 2 godz więc kłąde się koło 22 najpóźniej ale bardzo rzadko. Najczęściej o 21 ide poczytać coś w łóżku i zasypiam z gazetą na nosie :))

hehe no cięzko ejst ale przez pierwsze 15 minut potem wchodzę na takie obroty, ze już nie myślę o tym, ze jestem nie wyspana :-)
fakt, że ja w nocy karmie co 5 godzin, więc nie budzę się na karmienie, tzn nie przerywam snu, bo osttatni raz karmię jak się kładę spać ok 1a potem to już wstaję ok 6 a sen nieprzerywany nawet jak dośc krótki jest duzo bardziej krzepiący niż 10 godzin z przerwami.
A ostatnio tak mnie kolejne książki wciągają, ze chodze spać o 4 :-)nie mogę się zmusić by odlożyc książkę. Dobrze, ze wreszcie kończę cykl to będę mogła się wyspać ;-)

Obecnie "Przed świtem" czwartą z cyklu "zmierzch" S. Mayer
szczerze mówią to czytałam lepsze rzeczy, bo fabula jest dosc płytka i przewidywalna ale są fajnie napisane, a czwarta jest naprawdę wciągająca (wreszcie się dużo dzieje hehe)
zaczęłam czytać zęby zobaczyć o co tyle szumu, bo takie na topie są. No i faktycznie warte przeczytania tylko takie raczej dla nastolatek

Ostatnia edycja:
ja podziwiam kilolka ... :) w sumie tez chodze spac pozno bardzo okolo polnocy i o 6-7 na nogach ... najgorzej wstac bo pozniej to juz jest ok ;-) ale kilolku ty masz 2 dzieci :o szok ... ja to w miedzy czasie jak maly drzemie to odpoczywam przy wyszywamiu ... odpreza mnie to bardzo :) i zawsze po 20 jak maly juz spi to potrafie wyszywac wlasnie nawet do polnocy :) a co do czytania musze kupic se ksiazke "Dziecko z chmur" nie wiem czy czytałyscie recenzje ... ale ja jestem ciekawa tej ksiazki :)

przeczytaj a potem powiesz mi czy warto
ja się trochę boje takich książek, takich o aniolkach, bo straszliwie mnie przybijają. "Ono" Terakowskiej chyba ze 2 tygodnie przeżywałam

Ostatnio zakochalam się w ksiązkach Musso. Niestety tylko 4 są przetłumaczone na polski, a ja nie znam francuskiego :((((

Właśnie skonczyłam kolejna prace :) IMG_0042.jpg tylko wyprac wyprasowac do ramy i na ściane :))

a to kolejna praca za która sie biore :)) mam nadzieje ze jako tako wyjdzie
IMG_0002_hft.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry