reklama

Czas dla mamy

Wypadanie wlosow to zmiany hormonalne. Ja pytalam moja pediare co moge na to brac, a ona mi odp, ze jesli karmie to nic, zwykle witaminy jak dla kobiet w ciazy. Trzeba tylko obserwowac, jak duzo ich wypada. Mi wypadaja, ale nie tak drastycznie na szczescie.

A co zadabanej mamy...nie mam nawet czasu wydepilowac nog przy moich smykach! Ogolic pod prysznicem to nie problem, ale wolalabym wrocic do depilatora, ale jak moj 3latek jest w domu to chce przy tym asystowac, potem on sobie na niby depiluje bo "ma za dlugie wloski" i chce uniknac tego, ech...

reklama
Passi to interesujace a powiedz mi na jaki kolor jej sie te wlosy zmienily z jakiego? Bo wiesz mi tez wypadaja, a teraz mam pasemka w trzech kolorach i nie wiem co mi teraz wyjdzie za kolor

Jesli to zlosliwosc to średnio na miejscu a jeśli nie to odpowiadam: moja siostra miala naturalny głęboko kasztanowy kolor włosów, po zmianach hormonalnych ma włosy koloru blond.

Przeczytałam tutuł tego watku i troche sie zdolowalam. Nie mam czasu ani ochoty zadbac o siebie!! :-(:-(:-( Czas na zmiane , wiosna tuż tuż :zawstydzona/y::zawstydzona/y: .Macie jakies przepisy na maseczki rozswietlajace, poprawiajace koloryt skory??

Jesli to zlosliwosc to średnio na miejscu a jeśli nie to odpowiadam: moja siostra miala naturalny głęboko kasztanowy kolor włosów, po zmianach hormonalnych ma włosy koloru blond.
Bardzo jestem wdzieczna za odpowiedz, bylam ciekawa tej zmiany kolorku. Złośliwosc? no co ty? czysta ciekawosc

skonczylam dwa dni temu.
i jesli ktos chce sie zabrac za wyszywanie to radze poczytac instrukcje ZANIM zaczniecie wyszywac, a nie jak ja w polowie :)))))))))))

jest kilka niedociagniec,ale jak na pierwszy raz moze byc. przymierzam sie do wyhaftowania portretu bratanicy, bo mam fajne zdjecie,a z amelka caly czas probuje cos uchwycic...

motylki byly kupione i dolozone dla zniwelowania chlopiecego blekitu :)

Załączniki

• 100_1570..jpg
    100_1570..jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
reklama
skonczylam dwa dni temu.
i jesli ktos chce sie zabrac za wyszywanie to radze poczytac instrukcje ZANIM zaczniecie wyszywac, a nie jak ja w polowie :)))))))))))

jest kilka niedociagniec,ale jak na pierwszy raz moze byc. przymierzam sie do wyhaftowania portretu bratanicy, bo mam fajne zdjecie,a z amelka caly czas probuje cos uchwycic...

motylki byly kupione i dolozone dla zniwelowania chlopiecego blekitu :)

śliczne :)) koniecznie pochwal sie jak zrobisz bratanice :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry