E
etna36
Gość
Kamcia ja se tego nie moge wyobrazic ty cos nam tu zmyslas, musisz nam pokazac te swoje zwisajace duze DD, a my ocenimy czy one naprawde takie zwisajacew i takie DD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ej no babka, to najpierw pod cyckami dopasuj! Zmierz centymetrem krawieckim tak na ciasno i jeszcze odejmij 5 cm (bo pasek musi być lekko naciągnięty). Biustonosz powinien się trzymać przede wszystkim pod biustem, co przy dd oczywiście nie do końca jest możliweweź.... ja to mam takie właśnie zwisy DD wyglądają jak dwa duże UU
nawet jak zakładam stanik i podciągam ramączk żeby nie wisiały to są takie ciężkie że tył stanika n plecach podnosi mi się do góry![]()
no i mam to samo, bo albo za duży, a jak jest ok to 3-4 godziny po karmieniu jest za małyznam ten bol....i masm straszny problem zeby sobie kupic odpowiedni stanik od ciazy...nie wiem dlaczego, ael zawsze cos gdzies niewygodniea albo wylaza...szlag mnie trafia!
A jakhaha ,.. no to jak?? ze mam sobie cycki sfotografować???![]()

nie mogę .. hihih
ja też cierpię,z e wielkie ale pod nóż z tego powodu bym nie poszła. Z resztą z cyckami jak ze wszystkim raz są takie, kiedy indziej będą inne. Troche hormony podziałaja, trochę się środek ciężkości na sarośc zmieni i cyci się zmienią. Mi się zmnieniajjąc o jakiś zas. Ae może to tylko ja tak mamo matko to ja chyba jakaś inna..
nie przytryłam po poodzie a wręcz schudłam..
cycki mi nie chcą zmaleć jak każdej..
wy chcecie większe a ja mniejsze...
ja to się chyba załamię![]()
ja mam F (fakt, ja wielka jestem ale i F przy 46 jest duzo większe niz przy 36) ale jak kupuję stanik w dobrym sklepie to nie mam żadnego problemu, nic mi nie ciagnie i nie wisito sobie wyobraź ze przed ciążą miałam fajne C w cąży nawet fajne D pod koniec ciąży niefajne i niewygodne DD a teraz już mam wogóle niefajne DD...
o wyobraźcie sobie takie niefajne DD gdzie pod biustem 36