reklama

Czas dla mamy

Klaudzia!
Przypomnij mi jak to jest z farbowaniem... po każdym farbowaniiu, po jakimś czasie włosy robią mi się rude (nie wazne jaka farba i jaki kolor). Kiedys pisąłaś czemu tak się dzieje i co zrobić, a odżywić przed farbowaniem.Napisz jeszcze raz plisss!!!!

reklama
Ej no babka, to najpierw pod cyckami dopasuj! Zmierz centymetrem krawieckim tak na ciasno i jeszcze odejmij 5 cm (bo pasek musi być lekko naciągnięty). Biustonosz powinien się trzymać przede wszystkim pod biustem, co przy dd oczywiście nie do końca jest możliwe
no ja mam wiązane na sznurki z tyłu więc dopasować się da ...
no ale i tak nie bardzo to wygląda... cycki się wylewająjakoś dziwnie..

kilolek ja też kupuję w dobrych sklepach bo w zwyłych nie ma rozmiaru
do 36 mają tlko b lub c...

no ja mam wiązane na sznurki z tyłu więc dopasować się da ...
no ale i tak nie bardzo to wygląda... cycki się wylewająjakoś dziwnie..

kilolek ja też kupuję w dobrych sklepach bo w zwyłych nie ma rozmiaru
do 36 mają tlko b lub c...
wiesz no ja nie wiem, bo u nas wdocznie inaczej się staniki kupuje albo ja je kupuje inaczej ale chyba nie, bo nie kupuje rozmiaru np 36 tylko obwód pod biustem i wielkośc miski np 80F może z tego wynika problem, no nie wiem a próbowałas u nas kupić stanik? Teraz do karmienia noszę z Alles, oni mają sprzedaż wysylkową też, a noszą się świetnie

wiesz no ja nie wiem, bo u nas wdocznie inaczej się staniki kupuje albo ja je kupuje inaczej ale chyba nie, bo nie kupuje rozmiaru np 36 tylko obwód pod biustem i wielkośc miski np 80F może z tego wynika problem, no nie wiem a próbowałas u nas kupić stanik? Teraz do karmienia noszę z Alles, oni mają sprzedaż wysylkową też, a noszą się świetnie
a masz jakiegos linka ??
u nas są rozmiarówki właśnie 34 A 36 B 36c (to są stndaardowe dlatego jst wybór w B i C)38 D 40 DD więc to już nie wchodzi w grę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry