reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czas dla mamy

reklama
Dziewczyny, zastanawiam sie nad zajeciami z samoobrony, albo jakas sztuka walki, hehe:) Czy ktoras z was na cos takiego uczeszcza(la)? Jak cos to napiszcie opinie, prosze:)

pianistka jakos tak te dwa tematy mi sie skojarzyly i wyszla mi taka forma zajec "samoobrona w sypialni ":)

tak powaznie to nie mam pojecia o tego rodzaju zajeciach

Dziewczyny macie takie cudo w domu jak rower stacjonarny?
Wygląda jak rower tylko bez kółek i wiszą na nim ciuchy i inne drobiazgi
Co wy na to żeby je odkopać i zacząć pedałować?
Może wspólnie coś zdziałamy co?

Ja zaczynam od dzisiaj.....
czekam na wsparcie

hehehe dokładnie tak wygląda ten rower u mojej mamy :tak: , ja mam steper pod łóżkiem ;-) tylko że w PL ,może następnym razem się zmieści ;-) , za to przywiozłam sobie hula hop z wypustkami masującymi i mam zamiar zacząć kręcić żeby się brzuchola pozbyć :zawstydzona/y:

Dziewczyny macie takie cudo w domu jak rower stacjonarny?
Wygląda jak rower tylko bez kółek i wiszą na nim ciuchy i inne drobiazgi
Co wy na to żeby je odkopać i zacząć pedałować?
Może wspólnie coś zdziałamy co?

Ja zaczynam od dzisiaj.....
czekam na wsparcie
Ja nie mam takiego cuda w domu, ale możemy się umówić, że jak mi podeślesz jedną taką sztukę to bede też ćwiczyć :p
Przepraszma, za ironie, ale troche ekscentryczny (zeby nie powiedziec egocentryczny i dziwny) wątek na forum babyboom.

no moze zawsze mozna go usunac

ja odkurzylam moj rowerek:
30 min
14 km
283 cal
spalone

Pamietam jak maly był malutki, a ja po połogu i pedałowałam z nim na piersi, pomoglo mi to zgubic pare kilo, moze teraz też się uda

Ja nie mam takiego cuda w domu, ale możemy się umówić, że jak mi podeślesz jedną taką sztukę to bede też ćwiczyć :p
Przepraszma, za ironie, ale troche ekscentryczny (zeby nie powiedziec egocentryczny i dziwny) wątek na forum babyboom.

wiecie co jakos po tym poscie stracilam ochote na ten rowerek i prosze ktoras moderatorke o usuniecie tego watku bo nie wiem czy moge to sama zrobic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry