reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czas dla mamy

Poza tym, jak jest z kremami przeciwzmarszczkowymi?? Cały czas używam tego samego co przed ciążą. I nigdy nie miałam takiej ładnej cery jak teraz.. Szok.

reklama
dziewczynki pewnie zawracam głowę....
ale może któraś wie czy są jeszcze rozprowadzane kosmetyi firmy AA??
kiedyś były w katalogach jak AVON ale stąd mało się mogę dowiedzieć....:sorry2:

dziewczynki pewnie zawracam głowę....
ale może któraś wie czy są jeszcze rozprowadzane kosmetyi firmy AA??
kiedyś były w katalogach jak AVON ale stąd mało się mogę dowiedzieć....:sorry2:
Kosmetyki AA w katalogach Avon? Pierwszy raz o tym slysze...Ale w sklepach jest ich pelno:tak:. Jesli myslimy o tych samych...

Kosmetyki AA w katalogach Avon? Pierwszy raz o tym slysze...Ale w sklepach jest ich pelno:tak:. Jesli myslimy o tych samych...

nie nie w katalogah AVON tylko kiedyś można było je też w katalogach zamawiać jak AVON czy Oriflame :tak: pamiętam bo zamawiałam z katalogów....
w sklepach to ja nie bardzo mogę bo tu takich niestety nie widziałam....:dry:
a taki katalog by mi się przydał,... mogłabym mamie podać co chcę a ona by mi zamówiła.....

nie nie w katalogah AVON tylko kiedyś można było je też w katalogach zamawiać jak AVON czy Oriflame :tak: pamiętam bo zamawiałam z katalogów....
w sklepach to ja nie bardzo mogę bo tu takich niestety nie widziałam....:dry:
a taki katalog by mi się przydał,... mogłabym mamie podać co chcę a ona by mi zamówiła.....
No to Ci nie pomoge, bo ja ich w katalogach nie widzialam, tylko na polkach:tak::-Dw sklepach:-)

Witajcie!
Pozwolilam sobie zalozyc nowy temat. ;)
Z tego co sie orientuje, czesc z nas niedawno miala swoje sluby. Ja jestem aktualnie tuz przed, no i problem.
Ciezko cokolwiek gustownego dobrac na nasze brzuszki...
Moze udalo by sie wkleic tutaj fotki z kreacjami slubnymi, ewentualnie wieczorowymi. Moga byc takie, w ktorych same wystapilyscie, albo takie, ktore sie Wam podobaja...
Moze nie tylko dla mnie beda one inspiracją na sluby, wesela i rozne uroczystosci, w ktorych przeciez bierzemy caly czas udzial :)
Pozdrawiam!
Joanna.

Ostatnia edycja:
Zdjęciami z inspiracją służyć niestety nie mogę:-) Ale czy zastanawiałaś się nad wizytą u krawcowej? Może kobieta Ci coś podpowie, albo wyszukaj w internecie jakieś fajne zdjęcie i z nimi idź do krawcowej.
Radzę omijać sklepy z typową odzieżą ciążową, ponieważ krój tych ciuszków powoduje, że nawet w mało zaawansowanej ciąży wygląda sie w nich jak wielorybek..:no: Poza tym obecna moda sprzyja brzuszkom, jeszcze w zeszłym tygodniu kupiłam sobie piękną sukienkę, w zwykłym sklepie, w moim standardowym rozmiarze, odciętą pod biustem i na przecenie. A brzuch mam już spory:)
Może na tych zdjęciach znajdziesz coś ciekawego da siebie?? Te babki mają ludzi od wymyślania dla nich ciuchów, warto podpatrzeć:) Powodzenia
Piękne gwiazdy w ciąży - Gwiazdy - Foto - Plejada - Sprawdź, co słychać w show-biznesie

reklama
Do góry