reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewczynki pewnie zawracam głowę....
ale może któraś wie czy są jeszcze rozprowadzane kosmetyi firmy AA??
kiedyś były w katalogach jak AVON ale stąd mało się mogę dowiedzieć....
kiedyś były w katalogach jak AVON ale stąd mało się mogę dowiedzieć....

R
rouż
Gość
Kosmetyki AA w katalogach Avon? Pierwszy raz o tym slysze...Ale w sklepach jest ich pelnodziewczynki pewnie zawracam głowę....
kiedyś były w katalogach jak AVON ale stąd mało się mogę dowiedzieć....![]()
. Jesli myslimy o tych samych..._Roszpunka_
Kosmetyki AA w katalogach Avon? Pierwszy raz o tym slysze...Ale w sklepach jest ich pelno. Jesli myslimy o tych samych...
nie nie w katalogah AVON tylko kiedyś można było je też w katalogach zamawiać jak AVON czy Oriflame
pamiętam bo zamawiałam z katalogów....w sklepach to ja nie bardzo mogę bo tu takich niestety nie widziałam....
a taki katalog by mi się przydał,... mogłabym mamie podać co chcę a ona by mi zamówiła.....
R
rouż
Gość
No to Ci nie pomoge, bo ja ich w katalogach nie widzialam, tylko na polkachnie nie w katalogah AVON tylko kiedyś można było je też w katalogach zamawiać jak AVON czy Oriflamepamiętam bo zamawiałam z katalogów....
w sklepach to ja nie bardzo mogę bo tu takich niestety nie widziałam....![]()
a taki katalog by mi się przydał,... mogłabym mamie podać co chcę a ona by mi zamówiła.....

w sklepach:-)Mają sklep online: Oceanic Cosmetic & Pharmaceutic: Strona głównanie nie w katalogah AVON tylko kiedyś można było je też w katalogach zamawiać jak AVON czy Oriflamepamiętam bo zamawiałam z katalogów....
w sklepach to ja nie bardzo mogę bo tu takich niestety nie widziałam....![]()
_Roszpunka_
dziękuję bardzo agissa
już zaczynam przeglądać.....
już zaczynam przeglądać.....
Witajcie!
Pozwolilam sobie zalozyc nowy temat.
Z tego co sie orientuje, czesc z nas niedawno miala swoje sluby. Ja jestem aktualnie tuz przed, no i problem.
Ciezko cokolwiek gustownego dobrac na nasze brzuszki...
Moze udalo by sie wkleic tutaj fotki z kreacjami slubnymi, ewentualnie wieczorowymi. Moga byc takie, w ktorych same wystapilyscie, albo takie, ktore sie Wam podobaja...
Moze nie tylko dla mnie beda one inspiracją na sluby, wesela i rozne uroczystosci, w ktorych przeciez bierzemy caly czas udzial
Pozdrawiam!
Joanna.
Pozwolilam sobie zalozyc nowy temat.
Z tego co sie orientuje, czesc z nas niedawno miala swoje sluby. Ja jestem aktualnie tuz przed, no i problem.
Ciezko cokolwiek gustownego dobrac na nasze brzuszki...
Moze udalo by sie wkleic tutaj fotki z kreacjami slubnymi, ewentualnie wieczorowymi. Moga byc takie, w ktorych same wystapilyscie, albo takie, ktore sie Wam podobaja...
Moze nie tylko dla mnie beda one inspiracją na sluby, wesela i rozne uroczystosci, w ktorych przeciez bierzemy caly czas udzial
Pozdrawiam!
Joanna.
Ostatnia edycja:
malina1979
;)
Zdjęciami z inspiracją służyć niestety nie mogę:-) Ale czy zastanawiałaś się nad wizytą u krawcowej? Może kobieta Ci coś podpowie, albo wyszukaj w internecie jakieś fajne zdjęcie i z nimi idź do krawcowej.
Radzę omijać sklepy z typową odzieżą ciążową, ponieważ krój tych ciuszków powoduje, że nawet w mało zaawansowanej ciąży wygląda sie w nich jak wielorybek..
Poza tym obecna moda sprzyja brzuszkom, jeszcze w zeszłym tygodniu kupiłam sobie piękną sukienkę, w zwykłym sklepie, w moim standardowym rozmiarze, odciętą pod biustem i na przecenie. A brzuch mam już spory
Może na tych zdjęciach znajdziesz coś ciekawego da siebie?? Te babki mają ludzi od wymyślania dla nich ciuchów, warto podpatrzeć
Powodzenia
Piękne gwiazdy w ciąży - Gwiazdy - Foto - Plejada - Sprawdź, co słychać w show-biznesie

Radzę omijać sklepy z typową odzieżą ciążową, ponieważ krój tych ciuszków powoduje, że nawet w mało zaawansowanej ciąży wygląda sie w nich jak wielorybek..
Poza tym obecna moda sprzyja brzuszkom, jeszcze w zeszłym tygodniu kupiłam sobie piękną sukienkę, w zwykłym sklepie, w moim standardowym rozmiarze, odciętą pod biustem i na przecenie. A brzuch mam już sporyMoże na tych zdjęciach znajdziesz coś ciekawego da siebie?? Te babki mają ludzi od wymyślania dla nich ciuchów, warto podpatrzeć
Piękne gwiazdy w ciąży - Gwiazdy - Foto - Plejada - Sprawdź, co słychać w show-biznesie

reklama
malina1979
;)
Podziel się: