reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Dziewczyny mam pytanko widzialyscie reklamę tych termometrów w lidlu do ucha i na podczerwień czy taki nadaje sie dla malutkich dzieci bo ja zielona jestem[emoji1]

Ech niech dalej "imigrantów" przyjmują:/ widziałam że tak się skończy

mam ten termometr jest chyba ok czasem różne temperatury jednak pokazuje trzeba dokładnie jak W instrukcji pisze sprawdzać. my w domu bardzo rzadko mamy większe temperatury więc leży nie używany

Hej dziewczyny, ja właśnie wróciłam z Poznania, siedzę i marznę okropnie. A jestem tak głodna, że zaraz nie wytrzymam. Czekam aż zakópów wróci mój ukochany bo w lodówce nic nie ma. No zaraz umrę.
W poniedziałek wizyta, pierwszy raz usłyszę serduszko.

Narobiłyście mi smaka tym piernikiem i tez dzisiaj zrobie ;) wysłałam męża po miod i przyprawę. Zawsze budzilam sie z tym za późno i robilam tylko takie niby-pierniczki na szybko (ciasto kruche z przyprawa do piernika). Teraz mam chec na ten prawdziwy piernik staropolski. Ale ciasteczka piernikowe tez zrobie - rok temu synek mi pomagał ale byl jeszcze malutki. Teraz to juz duzy chlopak wiec bedzie miał większą radoche:)

A przepis na kopiec kreta macie? Rano już jeden zakalec mi wyszedł :what:
Na obiad gołąbki z wczoraj:). muszę częściej robić nie takie trudne jak się wydawało.
Kurczę dalej mnie podbrzusze boli:/ dobrze że wizyta już niedługo

Ja wszystkie ciasta i desery robie wg przepisów ze strony Moje Wypieki. zawsze wychodzą i tam jest tez przelicznik foremek jesli np masz inna forme niz w przepisie to wylicza dobre proporcje skladnikow.

reklama
Moje wypieki są the best ;) ostatnio podbijam serca znajomych jej ciastem marchewkowym.

A mój mlody zafundował sobie właśnie zapalenie oskrzeli. Masakra

Do góry