reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Galaxia ale to z jakiś ciastek jest ;)
Zrobiłam już i chyba wyszedł okaże się jutro jak będziemy jeść:)

Happy ja robiłam z kapusty włoskiej bo niby łatwiej.'
dałam pół kg mięsa mielonego, 2 ugotowane worki ryżu i cebulkę z pieczarkami podsmażone. Kapustę sparzyć zawijać potem to gotować w bulionie

Też myślę o Francji. Już żaden kraj nie będzie bezpieczny. Ich 7-8 wystarczało a ile strat a teraz ile będzie ofiar jak ich będzie miliony. My wrócimy do Pl. Mój ojciec mieszka na dzielnicy islamskiej i niestety tam to cuda wianki a policja nie reaguje. Oby w Polsce tak nie było.
My po roczku. Jestem zmęczona ale imprezka super udana :)

Judy a ile juz jestes na emigracji? i kiedy macie zamiar wracac?
Fajnie ze impreza udana :-)

łojezuu 3 bulki (cale nie polowki) w ciagu 20 min, pęknę

reklama
Codziennie wieczorem umierałam na ból brzucha i wczoraj zrobiłam test i nie wzięłam mojego Prenatal uno z imbirem. I wszystko było ok. Kurcze tak chwaliłam te witaminy, że doskonałe na mdłości a sama cierpiałam całe noce. Gorzej tylko jak znów będzie mnie mdliło...

Do góry