sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
i ja jestem podobnego zdania, slub ma byc przyjemnoscia, ceremonia, swietem a nie przymusem!!!!!
Nie lubie tzw zbednych szop!!!!
Nie lubie tzw zbednych szop!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
W koncu ślub to tylko papierek, nic w naszym życiu nie zmienia. A dobrze zaplanowany , bez nerwów i przymusu jest fajnym miłym przeżyciem. W ogóle jestem zdania że ludzie powinni najpierw z sobą pomieszkać, poznać się w każdej sytuacji, być ze sobą nie tylko od święta, ale i kiedy są problemy, lub ta druga strona ma poprostu zły dzień. Wtedy można się naprawdę poznać.My też nie słuchaliśmy nacisków rodziny że trzeba ślub, że już czas na dziecko itp. ślub wzieliśmy chyba po 8 latach mieszkania razem, a Iza przyszła na świat po 4 latach od ślubu. Trzeba samemu planować swoje życie:-) a jak widać niestety u niektórych młodych ludzi tkwią jeszcze zasady jak za PRL-u niekoniecznie dobre i mądre.(według zasady "co ludzie powiedzą")
Baska jak tek mozna rodziie ublizac;-)