reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

AniaS widzę że mamy podobne podejście :-) U mnie od czarnej roboty są żaluzje :-)

reklama
Ania, to też wyjście!:-D Niestety nie mam takich firanek, więc umyć przydałoby się, bo faktycznie świat jakiś taki szary:laugh2: Kasia, zazdroszczę!:tak:

Same szyby mogę myć, ale wszystko co w koło, brrr
Co do reszty porządków, to na pewno szaleć nie będę;-)

A ja za tydzień sobie poleniu****ę bo naświęta wracamy do kraju. Pobujam się w swojej huśtawczce z małym i poopalam- o ile pogoda się utrzyma. Szkoda że tylko na tydzień wracam bo mam już dośc bycia na obczyźnie:-D No ale trzeba żeby dzieci tatusia nie zapomniały:laugh2:

Oj Mamoot nie mam pojecia 9 takich wielkich jak balkon i jeszcze 3 dachowe, i kilka jeszcze takich pokojowych troche tego jest a i jeszcze wielkie na klatce schodowej:-) ale jak się zobowiazała za 50 to dąłm jej jeszcze napiwek i sa super wymyte:-D

Ja tez chce aby mi ktoś umył okna ... bo brudne że aż strach a dodatkowo mały ostatnio pomazał kuchenne okno Miśkoprem i mam ślaczki :-)
a tu obiad po chrzcinach i światła nie będzie :-)

Ufff, umyłam. Ale nie powiem, żeby to bylo perfekcyjne ;-) Smugi jak fiks, ale nie miałam sily.

Sylwia, wcale Ci się nie dziwię, że ktos umyl Ci taką ilość okien:tak: Zrobilabym tak samo:-)

A ja dziś pomyłam okna i uprałam firanki :)
no ale miałam wsparcie mamy - i całe szczęście - bo Karol po około 10 min przyglądania się i grzecznej zabawy w łóżeczku (w polarku i czapeczce ;)) stwierdził że chce pić, potem uciekł do drugiego pokoju i zrobił tam kupę no i generalnie miał straszną ochotę na bieganie...no i oddelegowałam babcię do niego bo przy nim to ja bym pewnie te okna do Wielkanocy myła :)

reklama
Do góry