reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

dziewczyny moja niunia od 2 miesiecy nosi kucyki... dzisiaj jak jej wlosy czesalam to okazalo sie ze siegaja do brody :-) Dla nas dlugasne wlosy to normalka. tylko smiesznie wyglada bo te wlosy co w kucyki wiazemy to tylko na czubku glowy bo na bokach i z tylu sie wytarly i teraz odrastaja - maja juz ze 2 cm. no ogolnie slodziutko wyglada z kucykami chociaz teraz jak jest wieksza to juz nie ma tej roznicy miedzy nia a rowiesnikami bo im tez podrosly.

reklama
co do @ to nie karmilam za dlugo wiec pojawila sie cos kolo 2 miesiecy po porodzie ale za to taka ze myslalam ze urodze jakies drugie dziecko o ktorym zapomnieli jak rodzilam pierwsze. lekarz powiedzial ze sie unormuje. zaczelam brac tabletki antyk. i pomogly o tyle ze mniejsze krawienia ale boli dalej mocno :( przed ciaza bolu prawie nie bylo, krwawienia niewielkie bo tablety szly przez 5 lat non stop a teraz to az mi sie nie chce przerw robic miedzy opakowaniami bo miewam takie bole ze w nocy spac nie moge - jak w pierwszej fazie porodu po oksytocynie!

dziwne jak to się zmienia wszystko, bo ja właśnie marzena takie bóle jak po oksytocynie, czy w ogóle skurcze mialam zawsze właśnie do ciązy, co miesiąc od 12 roku zycia, mówię Wam to była katastrofa, nie raz kończyło się na wzywaniu pogotowania i mocnych zastrzykach, a teraz to nawet mnie nie zakłuje, ale niech tak zostanie

No wlasnie wiekszosc kobiet ktora miala bole miesiaczkowe to po porodzie juz ma mniejsze - nie wszystkie niestety. ja mialam okropne bole od pierwszej miesiaczki az zaczelam brac pigulki i sie uspokoilo. potem przed zajsciem w ciaze po odstawieniu pigulek ze 3-4 @ byly bezbolesne. no a po porodzie to katastrofa. ostatnio nawet nie zrobilam przerwy pomiedzy opakowaniami bo nie chcialam @ :-p Ja mialam cesarke i sie zastanawiam czy to ma zwiazek. gin mowi ze nie i ze powinno sie uregulowac juz niedlugo.

Ja też miałam cesarkę i gdyby nie to że biorę tabletki to bym o @ wogóle nie pamiętała. Na szczęście nigdy nie miałam bolesnych i po porodzie to się nie zmieniło.

Ja kiedyś miałam okropne bóle, a po porodzie trzy razy miałam @ zupełnie bezboleśnie i już się cieszyłam że tak zostanie, a następne jakoś dziwnie- boli dość mocno, a przy okazji jest mi niedobrze, słabo i robię się zielona na twarzy :eek: ostatnio mnie z pracy wyganiali bo straszyłam gości na recepcji :-D

Ja przed pierwszą ciążą miałam też bolesne @ ale po porodzie to się zmieniło a po drugim porodzie znów się zmieniło i mam 2dniowe bóle głowy:tak:

reklama
Do góry