reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

no ja nie wymiotuję ale siły totalnie na nic nie mam :( apetytu brak, przeboje z bolącym żołądkiem...
w domu znów szpital - tym razem grypa Pawła dopadła a się przedtem uchronił jak nas wszytskich brało i tylko pozostaje mieć nadzieję że to ten sam wirus co i my mieliśmy żeby już nas nie wzięło :(

reklama
Noemi, brawo! :-)

Baśka, trzymajcie się tam dzielnie i nie dajcie wirusom!! Pozdrowienia dla Pawła i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia!

A propos ciążowego niechcieja ;-) Siedzę ostatnio i czekam, żeby Mateusz usnął w ciągu dnia - i myślę sobie "Wstanę, zrobię szybko obiad, to będę miała z głowy"... Po chwili "A właściwie, to mam jeszcze czas".... Po kolejnej chwili "Nie, zupełnie mi się nie chce"..... Po następnej "A może zamówimy pizzę?"..... :-):-):-)

Brawo Noemi!

My na weekend mieliśmy małą dzidzię (prawie już 2 tygodniową) w domku i Mateusz był bardzo zaaferowany nią. Nawet w kąpaniu pomagał:tak::-)Rany jak tak popatrzyłam na tą kruszynkę to wcale nie pamiętam już kiedy moje były takie małe:szok: Poza tym u nas już koniec ferii i jestem umęczona drugim dniem wstawania rano do szkoły. Nie mogę się doczekać wakacji:-D

reklama
Do góry