reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Nieee.... podwyżki nie ma, tego się nie spodziewałam. Ale i tak opijam. :-p:-D Znów mi Małż jakiegoś drina zmajstrował. Ja nawet nie wiem, co tam jest - dobre, to piję. :-D

A ocena niby dobra, ale nie do końca. Niby wszystko ok, ale jednak czuje się trochę niedoceniona. Mamy bardzo młody zespół, który sam musiął sobie radzić z trudnymi projektami (bo nasza szefowa najpierw chorowała, a potem jak wiecie umarła). No i na tym bardzo żesmy się wyszkolili i na prawdę mamy profesjonalna wiedzę i radzimy sobie świetnie. Problem w tym, że wydaje mi się, że nie za bardzo są w naszej firmie ludzie, którzy sa w stanie rzeczywiscie docenić nasza wiedzę i osiągnięcia. Takie mam wrażnie i takie jest moje główne przemyślenie po tej ocenie.
A awans prawdopodobnie za pół roku. Z resztą z tym awansem to jest tak, że nie o kase mi chodzi, choć bym się nie obraziła. Z resztą u nas awans nie musi iść w parze z podwyżką, aczkolwiek dośc często tak jest. W tym momencie chodzi mi o to, żeby szefostwo doceniło mój profesjonalizm i wiedzę.
No ale nic. Koniec narzekania. Biore się za mojego drinka.:-)

A z innej beczki: właśnie wzięłam się za bigos :-) i pokroiłam 4 kg kapusty. Wigilia w tym roku u mnie. Postanowiono. :-)

Mamoot- my Cie doceniamy!..:-)...oby teraz Twoja wiedze i profesjonalizm docenili inni! tzrymam kciuki!

ja mam lenia...maxa...ale obiecalam sobie, ze dzis przed szkola posprzatam...boshe jak mi sie nie chce!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry